A 86 éves Alain Delon friss felvételen: sármos fiával mutatkozott együtt

Alain Delonról fia, Anthony posztolt.

alain-delon-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon, a francia filmvilág egyik legmeghatározóbb alakja már tíz éve nem filmezik, ám a visszavonulását csak 2017-ben jelentette be. Manapság svájci otthonában éli mindennapjait, csak ritka alkalmakkor vállal nyilvános szerepléseket, így sokkal kevesebb alkalommal láthatják a rajongói, legutóbb idősebbik fia, Anthony Delon mutatta meg a legendás sztárt Instagram-oldalán.

Alain Delon friss felvételen

Anthony egy rövid videót töltött fel közösségi oldalára, amelyen ő és híres édesapja láthatóak. Delon 57 éves fia a francia RTL-nek mondta el még márciusban, édesapja arra kérte, hogy legyen mellette élete legutolsó pillanataiban, és amikor készen áll a halálra, segítse át a túlvilágra. A legendás színészről köztudott, hogy támogatja az eutanáziát.

A filmcsillag gyermeke elmondta, nem ő lesz az a családtag, aki például egy életfenntartó, orvosi beavatkozás esetén visszautasíthatja a doktorok segítségét. Ezt a szerepet végül Delon a lányára, Anouchkára osztotta rá, miután idősebbik fia visszautasította. Ettől függetlenül Anthony viszont azt megígérte, kitart édesapja mellett, és fogja a kezét az utolsó percekben is. Manapság szorosabb a kapcsolatuk, mint valaha, voltak komoly konfliktusaik, egyik vitájukból például bírósági ügy lett, amiről részletesebben ide kattintva olvashatsz.

Delon 2019-ben szenvedett agyvérzést, azóta bottal tud csak járni. 2021-ben a TV5 Monde-nak adott interjújában fejtette ki, miért támogatja az eutanáziát.

- A leglogikusabb és legtermészetesebb dolognak tartom ezt az eljárást. Egy bizonyos kortól és pillanattól kezdve jogunk van csendben kijutni ebből a pokolból anélkül, hogy kórházi kezeléseken, injekciókon vagy egyéb más dolgokon esnénk keresztül - fogalmazta.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük