Emlékszel a Dempsey és Makepeace imádott párosára? 33 éve házas Glynis Barber és Michael Brandon

A Dempsey és Makepeace szereplői a való életben tényleg egymásra találtak.

dempsey-és-makepeace-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Dempsey és Makepeace című angol sorozat sokak szívébe belopta magát, az eredetileg 1985 és 1986 között sugárzott széria nemcsak a rajongók, hanem a benne szereplő színészek számára is kedves emlék marad, ugyanis Glynis Barber és Michael Brandon a közös munka során szerettek egymásba.

A Dempsey és Makepeace szereplői a való életben egymásba szerettek

Bár a bájos rendőrnő, Harriet, becenevén Harry Makepeace és a csipkelődő New York-i zsaru, James Dempsey a sorozat három évada alatt nem jöttek össze, a való életben a színészek tényleg egymásba szerettek, még annak ellenére is, hogy Glynis Barber eleinte ellenszenvesnek gondolta kollégáját. Michael Brandon hosszasan udvarolni kezdett kolléganőjének, aki nem azonnal adta be a derekát, végül 1985 nyarán hivatalosan is egy párrá váltak, majd négy évvel később összekötötték az életüket.

A Daily Mail cikkéből kiderült, hogy elég ellentétes volt a személyiségük, amikor egy párrá váltak, a színésznő rendszerető és precíz volt, illetve szeretett elemezni, a színész vele szemben igazi spontán és kiszámíthatatlan személyiség volt, nem mellesleg kicsit rendetlen. A gyerekük változtatta meg az életüket, Michael Brandon ezután sokkal komolyabbá vált. Fiuk, Alex 1993-ban látta meg a napvilágot. Idén már a 33. házassági évfordulójukat ünnepelhetik.

Bevallásuk szerint két színésznek nem egyszerű a közös élet, hiszen vannak időszakok, amikor alig látják egymást.

- Keresztülmész olyan periódusokon, amikor alig látod a másikat, de igazi rémálom, ha a férjed egész nap otthon van, pont ezért van kint a kertben Michael irodája - viccelődött a lapnak a színésznő, majd a férje poénosan megjegyezte, hogy a fészerükben dolgozik.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes párost alkot a 66 éves Glynis Barber és a 77 esztendős Michael Brandon.

Ezt is szeretjük