A Csengetett, Mylord? jóképű lakája 75 évesen: Jeffrey Holland ezért imádja Magyarországot
Jeffrey Holland friss címlapsztoriban árulta el, Magyarország miért kedves a szívének.

csengetett, mylord cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába telt el több mint harminc év, a Csengetett, Mylord? című sorozat a mai napig különleges helyet foglal el a magyar tévénézők szívében. A brit vígjátéksorozatot a mai napig rendszeresen ismétlik, sok rajongó nevet most is töretlen lelkesedéssel az immár klasszikusnak számító poénokon.

A magyar közönség szeretetét a széria színészei is kiemelkedőnek tartják. A Meldrum-ház jóképű lakáját, James Twelvetreest alakító Jeffrey Holland könnyekig hatódott, amikor 2018-ban Budapesten vett részt egy közönségtalálkozón. 

Jeffrey Holland Magyarországon

A Daily Star bulvárlap április 16-án kiadott címlapja is arról szól, egyenesen Elvis Presley-nek érezte magát Magyarországon. 

- Amikor felmentem a színpadra, a közönség teljességgel megvadult. Sosem tapasztaltam még ekkora ovációt, úgy éreztem magam, mint Elvis Presley vagy a királyi család egyik tagja. Amikor lejöttem, könnyekben törtem ki, annyira megható volt az egész. Az egész helyiség megtelt szeretettel - mesélte a lapnak.

Azt is elárulta, úgy vette észre, Magyarországon a sorozat beépült az emberek mindennapjaiba. Hetente kap e-mailt magyar rajongóktól, sőt rengetegen utaznak Angliába csak azért, hogy lássák fellépni a londoni West End színház színpadán. 

Holland 2021 júliusában töltötte be a 75. életévét. A Facebookra rendszeresen tölt fel magáról friss képeket. Az örökké mosolygós színészről készült felvételeken látszik, igazi optimista, életigenlő ember, akinek szíve csücske a felesége. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki ma a Csengetett, Mylord? James Twelvetreese.

Ezt is szeretjük