A Csengetett, Mylord? esetlen szobalánya volt: a 71 éves Su Pollard ennyit változott 33 év alatt

Su Pollard a brit Masterchef versenyzője lett.

su-pollard-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Su Pollardot a magyarok a Csengetett, Mylord? című sorozatból ismerhetik, ami eredetileg 1988 és 1993 között ment a BBC One csatornán, hazánkban a mai napig ismétlik a szituációs komédiát. 

A színésznő Ivy Teasdale-t alakította, aki esetlenségével és naivitásával hódította meg sokak szívét. A 71 éves Pollard Nagy-Britannia egyik legimádottabb sztárja, örök vidámságával és bohókás stílusával rengeteg ember arcára csal mosolyt nap mint nap.

Su Pollard a Masterchef versenyzője lett

A 71 éves színésznő nagyon másképp fest élőben, mint ahogy a Csengetett, Mylordban megszokhattuk, a sötét helyett a szőke hajszínre esküszik. Nem mellesleg az öltözködési stílusa is nagyon extravagáns. Imádja a színeket és a különleges ruhadarabokat, igazi egyéniség, aki ha nem létezne, ki kéne találni. Hamarosan az angolok ismét láthatják a képernyőn, ugyanis augusztus 9-én kezdődik náluk a Masterchef új évada, amelynek az egyik versenyzője a színésznő lesz.

Ami a karrierjét illeti, napjainkban is vállal szerepet, 2020-ban az Andy and the Band című sorozatban tűnt fel. Az angolok a Hi-de-Hi! című szériával azonosítják inkább.

A Belfast Telegraph-nak adott interjújában elmesélte, honnan jön belőle az az örök optimizmus és vidámság.

- Sok évvel ezelőtt felfedeztem a tudatosság erejét, és rájöttem a jelenben való létezés fontosságára. Arról van szó, hogy megpróbálok nem aggódni amiatt, ami történhet, mert a valóság már csak ilyen, lehet, hogy nem fog megtörténni az, amit én előre kigondolok. A mantrám mindig az volt, hogy a legjobb időket most éljük, és értékelni kell minden egyes pillanatot, mert ezek nem jönnek el többé - magyarázta, majd így folytatta:

- Folyamatosan beszélek magammal, ami segít a dolgok rendezésében a fejemben, és a belső ösztöneimre támaszkodom a döntések meghozatalakor. Apukám, Don, aki a legfőbb támaszom volt, jó és rövid tanácsokkal látott el a legnehezebb időkben. Emlékszem, egyszer ezt mondta nekem: "Tudod, mit kell tenned ilyenkor, drágám? Csak lépj tovább!"

Nem foglalkozik az életkorával sem, hiszen természetes, hogy az ember idősödik.

- Emlékszem, amikor betöltöttem a hetvenet, izgatott voltam, hiszen mégis egy újabb évtized telt el, de egyébként kortalannak érzem magam. Természetesen időnként gondolok a halálra és a halandóságra, de a trükk az, hogy ne erre összpontosíts, mert akkor túl óvatossá válsz, és végül nem csinálsz már semmit sem az életben. A szakmám visz engem tovább, ez az én motivációm, a szenvedélyem, és biztosan nem akarok nyugdíjba vonulni, az új projektek mindig örömet okoznak. Pont emiatt gyűlölöm ezt a munkamániás kifejezést, én rajongok az állásomért.

A szinglik életét éli, de ez egyáltalán nem zavarja, sajnos a környezetében sok olyan embert ismer, akik rossz és mérgező kapcsolatban vannak vagy voltak benne. Ő erre egyáltalán nem vágyik. Persze, ha találkozik egy olyan illetővel, aki boldogságot hoz a mindennapjaiba, nem fogja elküldeni az illetőt, nyitott lesz a szerelemre.

A Csengetett, Mylord? hatalmas népszerűségnek örvend Magyarországon a mai napig, a rajongók közül sokan szívesen nézik újra az epizódokat, nem csoda, hogy nincs olyan időszak, amikor valamelyik csatorna ne ismételné a részeket. Az alábbi fotóra kattintva megtudhatod, hol láthatod legközelebb a sorozatot.

Peter Falk és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkotott Peter Falk és felesége, Shera.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük