Pierre Cosso volt a 80-as évek szívtiprója: az 59 éves színész nagyon megváltozott
Pierre Cosso mellett lehet, hogy már elmennél az utcán.

pierre-cosso-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierre Cosso az 1982-ben megjelent A házibuli folytatódik című filmmel lopta be magát sok tinilány szívébe, ő játszotta a férfi főszerepet. Vic szerelme, Philippe Berthier bőrébe bújhatott, az ifjú francia színész annyira meggyőzően alakított, hogy egyre több felkérést kapott, ezzel ő vált a korszak újdonsült szívtiprójává, sokan hasonlították őt James Deanhez.

Később olyan más alkotásokban szerepelt, mint a Megperzselt szívek, A római lány, A négy kisasszony, A Héléne szemei vagy a Szerelmek Saint Tropez-ban. Az igéző kék szemekkel rendelkező sármőr idén ősszel ünnepelte 59. születésnapját.

Friss fotókon Pierre Cosso

Karrierje során nemcsak francia, hanem olasz és amerikai produkciókban is szerepet vállalt, ennek ellenére főleg Európában ismerik a nevét, a legnagyobb rajongótábora hazájában van, de Olasz- és Németországban is sokan szeretik. Ahogy az alábbi felvételen látszik, sokat változott az elmúlt években, haja teljesen őszbe borult, rajongói szerint sármjából semmit nem veszített.

Utoljára 2011-ben forgatott, az olasz Anna e i cinque sorozat főszereplője volt. 2016-ban szerepelt a Dancing with the Stars olasz verziójában. Jelenleg a zenélés az egyik legnagyobb szenvedélye, Cosso & Co a bandája neve, főleg pop-rock zenéket játszanak.

Tahitin él családjával egy hajón. Két fia van, Lino 2005-ben, Noa 2011-ben született meg. Kisebbik gyermekének jelenlegi párja, Rautea az édesanyja, a nővel 2009 óta elválaszthatatlanok. A Stern magazinnak elárulta, miért szánta el magát arra a radikális döntésre, hogy egy hajón éljen.

- Gyerekkori álmom volt, hogy egy hajón éljek, és állandóan járjam vele a vizeket. Az óceán megtanított engem a tiszteletre és az emberségre - magyarázta a lapnak.

2003-ban teljesítette egy másik nagy álmát, mivel abban az évben körbeutazta a földet hajóval, mindezt élete egyik legszebb élményének tartja a mai napig.

40 éve mutatták be a Házibulit

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Házibuli főszereplői.

Ezt is szeretjük