A Dirty Dancing Babyjét a plasztika után a kollégái sem ismerték fel: Jennifer Grey arca teljesen megváltozott

Jennifer Grey az Out of the Corner című könyvében vallott arról, mennyire megbánta, hogy kés alá feküdt.

jennifer-grey-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egész világ Babyje, Jennifer Grey nyíltan vállalja, kétszer esett át orrplasztikán. A műtétekre a Dirty Dancing 1987-es bemutatója után került sor. Bár a beavatkozások célja az volt, hogy továbblendítsék a színésznő karrierjét, épp az ellenkező hatást érték el.

Grey 27 éves volt, amikor befutott a táncos filmmel, karakteres vonásait nem csak a rajongók kedvelték meg pillanatok alatt, az álomgyár szakemberei is különlegesnek találták. 

Jennifer Grey orrplasztikája

Noha kiskorától kezdve ellenezte a szépészeti beavatkozásokat, azután, hogy az egész világ megismerte, beadta a derekát. Minderről a 2022. május 3-án megjelenő Out of the Corner: A Memoir című önéletrajzi könyvében írt.

Jennifer Grey a Dirty Dancing premierjén és 1992-ben, öt esztendővel később a Wind című film bemutatóján.
Jennifer Grey a Dirty Dancing premierjén és 1992-ben, öt esztendővel később a Wind című film bemutatóján.
Fotó: Getty Images Hungary

A műben elárulta, édesanyja kislánykorától kezdve arra bátorította, szabassa át az arcát. Az asszony túl nagynak találta a lánya orrát, meg volt győződve arról, hogy ez lesz a kerékkötője a karrierjének, hiszen szerinte szabálytalan vonásokkal nem lehet jó szerepekhez jutni Hollywoodban.

A színésznő évekig ellenállt, hogy beálljon a sorba, végül azért állt kötélnek, mert félt, anyjának igaza van, és tényleg nem elég csinos ahhoz, hogy főszerepeket kaphasson.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A dolog a visszájára fordult, utólag vallotta be, a Dirty Dancing sikere után pont azért nem láthattuk hasonló kaliberű alkotásokban, mert teljesen megváltozott a külseje.

"Annyi energiát fordítottam arra, hogy rájöjjek, miért száműztek a királyságból, mit csinálhattam rosszul. Aztán ráébredtem, hogy ez egy hazugság. Én száműztem saját magam. Pillanatok alatt elvesztettem a karrierem és a személyazonosságomat" - fogalmazott a könyvben.

Utóbbi kicsit sem túlzás, hiszen átszabott orrával a kollégái sem ismerték meg. A műtét utáni első nyilvános esemény, amelyen tiszteletét tette, közeli barátja, Michael Douglas premierje volt, amely során a színész simán elsétált mellette.

"És ez csak rosszabb lett. Egyik napról a másikra megszűntem létezni, teljesen láthatatlan lettem. A világ szemében én már nem én voltam.”

Ő volt Patrick Swayze felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkotott Patrick Swayze és Lisa Niemi.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük