A Dirty Dancing Babyjét a plasztika után a kollégái sem ismerték fel: Jennifer Grey arca teljesen megváltozott
Jennifer Grey az Out of the Corner című könyvében vallott arról, mennyire megbánta, hogy kés alá feküdt.

jennifer-grey-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világ Babyje, Jennifer Grey nyíltan vállalja, kétszer esett át orrplasztikán. A műtétekre a Dirty Dancing 1987-es bemutatója után került sor. Bár a beavatkozások célja az volt, hogy továbblendítsék a színésznő karrierjét, épp az ellenkező hatást érték el.

Grey 27 éves volt, amikor befutott a táncos filmmel, karakteres vonásait nem csak a rajongók kedvelték meg pillanatok alatt, az álomgyár szakemberei is különlegesnek találták. 

Jennifer Grey orrplasztikája

Noha kiskorától kezdve ellenezte a szépészeti beavatkozásokat, azután, hogy az egész világ megismerte, beadta a derekát. Minderről a 2022. május 3-án megjelenő Out of the Corner: A Memoir című önéletrajzi könyvében írt.

Jennifer Grey a Dirty Dancing premierjén és 1992-ben, öt esztendővel később a Wind című film bemutatóján.
Jennifer Grey a Dirty Dancing premierjén és 1992-ben, öt esztendővel később a Wind című film bemutatóján.
Fotó: Getty Images Hungary

A műben elárulta, édesanyja kislánykorától kezdve arra bátorította, szabassa át az arcát. Az asszony túl nagynak találta a lánya orrát, meg volt győződve arról, hogy ez lesz a kerékkötője a karrierjének, hiszen szerinte szabálytalan vonásokkal nem lehet jó szerepekhez jutni Hollywoodban.

A színésznő évekig ellenállt, hogy beálljon a sorba, végül azért állt kötélnek, mert félt, anyjának igaza van, és tényleg nem elég csinos ahhoz, hogy főszerepeket kaphasson.

A cikk az ajánló után folytatódik

A dolog a visszájára fordult, utólag vallotta be, a Dirty Dancing sikere után pont azért nem láthattuk hasonló kaliberű alkotásokban, mert teljesen megváltozott a külseje.

"Annyi energiát fordítottam arra, hogy rájöjjek, miért száműztek a királyságból, mit csinálhattam rosszul. Aztán ráébredtem, hogy ez egy hazugság. Én száműztem saját magam. Pillanatok alatt elvesztettem a karrierem és a személyazonosságomat" - fogalmazott a könyvben.

Utóbbi kicsit sem túlzás, hiszen átszabott orrával a kollégái sem ismerték meg. A műtét utáni első nyilvános esemény, amelyen tiszteletét tette, közeli barátja, Michael Douglas premierje volt, amely során a színész simán elsétált mellette.

"És ez csak rosszabb lett. Egyik napról a másikra megszűntem létezni, teljesen láthatatlan lettem. A világ szemében én már nem én voltam.”

Ő volt Patrick Swayze felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkotott Patrick Swayze és Lisa Niemi.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük