A Dirty Dancing Babyjének tinikori, bikinis fotója: Jennifer Grey posztolta a 46 évvel ezelőtt készült képet

Jennifer Grey tinikori fotót posztolt, hogy egy fontos dologra hívja fel a figyelmet.

jennifer-grey-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Grey egy tinikori fotót osztott meg az Instagram-oldalán, ami azért különleges felvétel, mert bikiniben szerepel rajta.

A színésznő Out of the Corner című memoárja május 3-án jelenik meg, ezzel kapcsolatban rendszeresen posztol közösségi oldalára, így nem véletlen, hogy pont a kamaszéveiből szedett elő egy régi fotót, ami csak fél nap alatt több mint 12 ezer lájkot kapott.

Jennifer Grey tinikori fotója

A Dirty Dancing imádott Babyje az alábbi felvételen csupán 16 esztendős, a képet 46 évvel ezelőtt készítették róla a strandon.

A fotó alatt megjegyezte, hogy egy tinédzsernek sem javasolja, hogy sötétedés idején fürdőzzön, ezzel is kiszolgáltatottságba kerülve, de amikor 16 éves az ember, senki nem szól rá, hogy öltözzön fel, és menjen haza a szüleihez.

- Tinédzserként nagyon tisztában voltam az újonnan felfedezett erőmmel, de nem éreztem, mennyit érek - írta.

Több rajongó aggodalmát fejezte ki a rövid írása miatt: „Mi történt veled 16 évesen? Édes Istenem!”, „Nagyon jól fogalmaztál. Remélem, nem történtek veled olyan sötét dolgok, mint amit sejtet ez a szöveg” - fogalmazták.

A teljes történet majd a könyvéből derül ki, a kiadványnak lesz hangoskönyv verziója, amit már fel is vett a stúdióban, erről is született egy poszt.

Grey leghíresebb szerepét a Dirty Dancingben játszotta el Patrick Swayze oldalán, valószínűleg a kiadványban a filmről is szól majd legalább egy fejezet. Bár a ’80-as években nagy népszerűségnek örvendett, ám miután átoperáltatta az orrát, több szereptől elesett, ezzel lényegében derékba törte a karrierjét. Napjainkban is vállal szerepeket, a 2022-es Dollface című, Hulun elérhető sorozatban Sharont alakítja.

Jennifer Grey lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő lett Stellából.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük