Harrison Ford bolondul 22 évvel fiatalabb feleségéért: a Golden Globe-gálán szerettek egymásba 21 évvel ezelőtt

Harrison Ford és felesége a 2002-es Golden Globe-gálán ismerkedtek meg.

Harrison Ford és felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Harrison Ford számára a Golden Globe-gála mindig is különleges marad, hiszen ennek a díjátadónak köszönheti a szerelmet. Feleségével, Calista Flockharttal 2002 óta elválaszthatatlanok.

Harrison Ford és felesége

Az Indiana Jones- és a Star Wars-filmek sztárja már kétszer is házasságban élt, mielőtt megismerte volna színésznő nejét. 1964 és és 1979 között Mary Marquardt volt a felesége, a nő két fiút szült neki, Ben 1967-ben, Willard 1969-ben született. Melissa Mathison forgatókönyvírót 1983-ban vette el, aki szintén két gyerekkel ajándékozta meg, Malcolm 1987-ben, Georgia 1990-ben látta meg a napvilágot. A nővel 1998-ban jelentették be, hogy különválnak útjaik, évekig elhúzódott a válási procedúra, végül 2004-ben ért véget hivatalosan a házasságuk.

A 2002-es Golden Globe-gála volt a sorsfordító esemény, amelyen a színész több évtizedes munkásságáért megkapta az életműdíjat. A díjátadó afterpartiján Calista Flockharttal beszélgetett, bár akkor sok riport jelent meg arról, hogy a nő direkt öntötte le a sztárt borral, hogy ezzel hívja fel magára a figyelmet, ám ezt a színésznő 2003-ban tagadta, írta meg az Us magazin.

- Körülbelül húsz percig beszélgettünk, mielőtt a bor kiömlött volna, és az igazság az, hogy Harrison volt az, aki kilöttyentette az italt - fogalmazta.

A 22 évnyi korkülönbség sem okoz gondot köztük.

- Engem nem zavar a korkülönbség, nem befolyásol semmit a kapcsolatunk működésén. 

Hét év járás után történt meg a lánykérés, majd 2010-ben összeházasodtak. Közös gyerekük nem született, ám Ford adoptálta a nő előző kapcsolatából született fiát, Liamet, aki még 2001-ben jött a világra.

Ford 2020-ban a Parade magazinnak adott interjút, amelyben a hosszú házasság titkáról is kérdezték, vicces választ adott:

- Ne beszélj! Csak bólogass! 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Harrison Ford és felesége, Calista Flockhart.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük