Jake Gyllenhaal 3 év után először állt gyönyörű párjával a vörös szőnyegre: a 25 éves Jeanne modellként dolgozik

Jake Gyllenhaal és Jeanne Cadieu már három éve alkotnak egy párt.

jake-gyllenhaal-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jake Gyllenhaal a legsármosabb férfi sztárok közé tartozik, nők milliói rajonganak érte, ám a szíve már 2018 óta foglalt. A francia modell, Jeanne Cadieu csavarta el a fejét.

A decemberben 41. születésnapját ünneplő színész nem azon hírességek közé tartozik, aki folyton a figyelem középpontjában akar lenni, így a magánéletét is óvja a nyilvánosság elől. Bár már régóta köztudott volt, hogy kapcsolatban él, sokáig még a szerelmével sem mutatkozott a vörös szőnyegen.

Ő Jake Gyllenhaal párja

Jake Gyllenhaal és 25 éves kedvese először jelentek meg a vörös szőnyegen egy párként, az 59. alkalommal megrendezett New York Filmfesztiválon vettek részt, a The Lost Daughter című film vetítésén jártak. Nem véletlen, hogy ott voltak, ugyanis az alkotást a sztár testvére, Maggie Gyllenhaal rendezte. A színésznőnek ez élete első mozifilmes rendezése.

jake-gyllenhaal-csaja
Fotó: Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images Hungary

Gyllenhaal és Cadieu kapcsolatát 2018 decemberében erősítette meg az Us Weekly magazin, már előtte is sejthető volt, hogy együtt vannak, ugyanis azon év nyarán Görögországban és Angliában lazítottak együtt. A 16 évnyi korkülönbség sem zavarja őket.

- Jeanne nagyon érett személyiség a korához képest. Vicces, okos és szereti a történelmet és az olvasást, ő egy igazán nagyszerű és tájékozott személyiség. Jake-kel csak lassú léptekben haladnak, de komolyan gondolják a kapcsolatukat - nyilatkozta a lányról egy bennfentes.

A 25 éves barna szépség jelenleg az Elite Model Management ügynökség modellje, előtte az IMG Modelsnél volt, emellett a Columbia Egyetem tanulója még. 

GettyImages-1343033669
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

A színész az elmúlt években több híres nővel járt együtt, 2002 és 2004 között Kirsten Dunst volt a szerelme, 2007 és 2009 között Reese Witherspoonnal randizott. 2010 őszén beleszeretett Taylor Swiftbe, de végül 2011 márciusában szakítottak. Alyssa Miller modell is a kedvese volt, de vele sem tartott sokáig a kapcsolat, öt hónap után, 2013 decemberében elváltak az útjaik.

A francia kedvesével láthatóan komolyan gondolják a kapcsolatukat, nem véletlen, hogy három év után először már a vörös szőnyegen is megjelent vele. 

Pierce Brosnan és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételt posztolt Pierce Brosnan a feleségéről, emellett további fotókat láthatsz kettejükről.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük