A Marvel-filmek Lokijának barátnője bombázó bikiniben: Tom Hiddleston és Zawe Ibizán romantikáztak

Tom Hiddleston és Zawe Ashton 2019 óta alkotnak egy párt.

Tom Hiddleston párja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tom Hiddleston brit színész nevét akkor ismerte meg a világ, amikor először játszhatta el a Marvel-filmek egyik hírhedt karakterét, Lokit. Érdekesség, hogy a sztár először Loki testvére, Thor szerepére jelentkezett, végül azt Chris Hemsworth kaparintotta meg, a két színész azóta szoros barátságot kötött egymással. 2011-ben a Thorban, 2012-ben a Bosszúállókban szerepelt, ez a két mozifilm alapozta meg a sikerét.

Persze nem ez volt az egyetlen szerepe, a 2016-os Éjszakai szolgálatban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott, szerepelt a Bíborhegyben Tilda Swinton oldalán, emellett ő volt a főszereplője a Kong: Koponya-szigetnek is. Nemcsak mozifilmekben, hanem színházban is játszik, olyan neves darabokban alakított, mint az Othello vagy a Hamlet. Nemcsak a karrierje, hanem a szerelmi élete is kiteljesedett, 2019 óta van együtt Zawe Ashton színésznővel.

Tom Hiddleston párja bikiniben

A 40 éves színész és a 37 esztendős színésznő Ibizára utaztak egy romantikus nyaralásra. A sztárpárt egy lesifotós fürdőzés közben örökítette meg. Zawe elképesztően néz ki bikiniben.

A szerelmesek a nyilvánosság előtt sosem vállalták fel, hogy egy párt alkotnak, mert egyikőjük sem az a típus, aki minden egyes részletet megosztana a magazinokkal a magánéletéről, azonban az alábbi felvétel láttán le sem tagadhatnák, mennyire izzik köztük a levegő.

2019-ben sodorta össze őket az élet, a Betrayal című West End darabban játszottak együtt, egy házaspárt alakítottak, akiknek az életük tele volt feszültségekkel. A közös jeleneteik és a próbák olyan szinten közel hozták őket egymáshoz, hogy végül egymásba szerettek. A színésznővel az elmúlt két évben több alkalommal is megjelent Hiddleston a vörös szőnyegen, az alábbi felvétel még 2019-ben készült róluk.

GettyImages-1166946521
Fotó: Bruce Glikas / Getty Images Hungary

A The Daily Mail megírta róluk, hogy 2020-ban összeköltöztek egymással, jelenleg Atlantában élnek együtt.

Hiddlestont az elmúlt években számos hírességgel összeboronálták, például Elisabeth Olsennel, Priyanka Choprával és Jessica Chastainnel is. 2016-ban pár hónapig együtt járt Taylor Swifttel.

Jason Momoa és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a színésznő, aki így megbabonázta Jason Momoát.

Jason Momoa gyerekként szeretett bele a feleségébe: a színésznő két gyermeket szült neki

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük