Pierce Brosnan dögös képet posztolt 58 éves feleségéről: rajong Keely kerek idomaiért
Pierce Brosnan a mai napig imádja szép feleségét.

pierce-brosnan-és-keely-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan, miután elveszítette első feleségét rákban, nem hitt abban, hogy újra szerelmes lesz. A tragédia után három évvel, 1994-ben megismerte Keely Shaye Smith újságírónőt Mexikóban, aki fenekestül felforgatta az életét. Hatalmas szerelem alakult ki köztük, ami a mai napig tart.

Pierce Brosnan dögös fotót posztolt Keelyről

Ennyi év elteltével is odáig vannak egymásért, egyébként pont az idén ünnepelhették meg a 20. házassági évfordulójukat. Sajnos a 2000-es években a bulvársajtó rászállt Keelyre, és rengeteg bántó cikk készült róla csak azért, mert miután világra hozta a közös gyerekeiket, Dylant és Parist, nem szerezte vissza a szülés előtti alakját, helyette a kicsik nevelése volt számára az első. Bár rengeteg negatív kritika érte, sem őt, sem pedig a férjét nem foglalkoztatta a dolog, sőt, Brosnan rajong a felesége telt idomaiért. Nem mellesleg a személyisége fogta meg őt mindig is a legjobban.

- A szenvedélyéért lettem belé szerelmes, nem csak a szépsége miatt, mostanra viszont még jobban szeretem, mert ő a gyermekeim anyja, és nagyon büszke vagyok rá. Mindig arra törekszem, hogy méltó legyek a szeretetére - nyilatkozta a színész a Hollywood Starnak.

Instagram-oldalára szívesen tölt fel a családjáról képeket, Keely ebben a hónapban ünnepelte 58. születésnapját, ennek alkalmából egy friss képet osztott meg róla. Az újságírónő egy lila színű, lenge ruhában volt. Ritkán láthatjuk őt így. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételt posztolt Pierce Brosnan a feleségéről, emellett további fotókat láthatsz kettejükről.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük