Rod Stewart és modell felesége: a csodaszép Pennyt 14 éve a tenyerén hordja
Összegyűjtöttük Rod Stewart és felesége legromantikusabb fotóit.

rod-stewart-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rod Stewart egyike a zenészszakma legnagyobbjainak. Érces hangját a ’60-as években ismerhette meg a nagyérdemű, azóta hihetetlen utat járt be a karrierjében. Világszerte több mint 100 millió eladott albummal rendelkezik, ezzel minden idők legsikeresebb előadójának számít. 2016-ban lovaggá is ütötték, Erzsébet királynő születésnapján szerezte meg a címet.

Rod Stewart és modell felesége

Ahogy számos más rocksztár, ő is többször nősült. 1979-ben vette el első feleségét, Alanát, akivel öt évig voltak házasok. Sajnos második, Rachel Hunterrel kötött frigyének is válás lett a vége, a két zátonyra futott kapcsolat után megígérte magának, hogy többé nem mondja ki az igent. Ez az álláspont akkor változott meg, amikor 1999-ben megismerte harmadik nagy szerelmét, Pennyt.

A gyönyörű, szőke fehérneműmodell 28 esztendős volt, amikor a Dorchester Hotel bárjában összeakadt a világhírű zenésszel. Stewartot azonnal rabul ejtette a csinos manöken szépsége, ott helyben meghívta egy italra. Penny akkoriban fotósképzésre járt, ezt el is újságolta a férfinak, aki meg is ragadta a kínálkozó lehetőséget, és elhívta a legközelebbi koncertjére fotózni. Bár a kölcsönös vonzalom megvolt, a románc lassú léptekben haladt előre, ugyanis a sztár eleinte tartotta magát ahhoz, hogy nem akart többé senki mellett elköteleződni.

"Tudtam, hogy halálosan beleszerettem, de ezúttal tényleg biztosra kellett mennem. Muszáj volt lassú léptekben haladnom, és türelmet kérnem. Szóval olyasmihez tartottam magam, mint még soha azelőtt, nem siettem az oltárhoz, sokáig tartott az udvarlás időszaka" - írta az énekes életrajzi könyvében.

A türelem esetükben rózsát termett, nyolc év randevúzás után, 2007-ben kötötték össze az életüket. Rod Stewart azóta is a tenyerén hordja a gyönyörű modellt, aki két kisfiút szült neki. Képes összeállításunkban mutatjuk romantikus fotóikat.

Ezt is szeretjük