Jake Gyllenhaal 15 évvel fiatalabb párja csillogó ruhában lépett a vörös szőnyegre: a színész le sem vette róla a kezét
Jake Gyllenhaal és párja csak ritkán mutatkoznak együtt nyilvánosan.

jake-gyllenhaal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jake Gyllenhaal új akciófilmjét, a Rohammentőt március 20-án mutatták be Párizsban, a díszbemutatóra a jóképű színész nem egyedül érkezett.

Csinos barátnője, Jeanne Cadieu is elkísérte a premierre, ami igazi ritkaságnak számít, ugyanis a színész és kedvese nem a nyilvánosság előtt élik a magánéletüket.

Jake Gyllenhaal és párja a vörös szőnyegen

A 26 éves modell egy csillogó ruhában ment a premierre, hogy támogassa szerelmét. A 41 esztendős Gyllenhaal büszkén pózolt mellette, le sem vette a barna szépségről a kezét.

GettyImages-1386763218
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

2018 júliusában látták őket először együtt, majd az év decemberében a párhoz közeli források erősítették meg, hogy tényleg járnak egymással. A 15 évnyi korkülönbség nem okoz gondot köztük.

- Jeanne nagyon érett a korához képest. Vicces, okos, és szereti a történelmet, az olvasást, ő egy igazán nagyszerű és sokoldalú ember - nyilatkozta róla az US Weeklynek egy ismerősük.

Úgy tűnik, hogy komolyan gondolják a kapcsolatukat, Gyllenhaal 2021 októberében Howard Stern vendége volt a rádiós műsorában, ahol szóba került a házasság.

- Csak jó férj és apa akarok lenni. Ez az, amire vágyom. Mivel most már sok mindent elértem a karrieremben, teljes nyugodtsággal állíthatom ezt. Nem tudom, hogy ezelőtt ki tudtam volna ezt mondani - fogalmazta.

Bár részleteket nem árult el arról, mikor tervez eljegyzést, ám azt megerősítette, hogy nagyon szereti Jeanne-t.

- Nagyon szerelmes vagyok belé, annyira jó ember. 

GettyImages-1386763214
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

A lány személyiségében az fogta meg, hogy sosem érdekelte a hírnév és az, hogy a reflektorfényben legyen. 

- Olyan kapcsolatban élek, ami tele van szeretettel és támogatással. Olyan nyugodtnak érzem magam. (...) Az életem csodálatos. Van egy igazán csodálatos kapcsolatom, és van egy családom, amelynek tagjait nagyon szeretem - ezt már az Esquire magazinnak ecsetelte 2022 februárjában.

Matthew McConaughey felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Matthew McConaughey felesége.

Ezt is szeretjük