Matthew McConaughey dögös képet posztolt feleségéről: Camila az élete szerelme
Matthew McConaughey 2006 óta van együtt feleségével.

GettyImages-1169808377
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Matthew McConaughey a 2000-es évek első felében számos romantikus vígjátékban szerepelt, a feleségével való megismerkedése is filmbe illő volt, Camila Alvest 2006-ban ismerte meg a Hyde Clubban. Az egzotikus modell már az első pillanattól kezdve megbabonázta, ezért megkörnyékezte.

Amikor a klubban záróra lett, áthívta magához még egy italra, de a nő simán kikosarazta. Kikísérte Camilát az autójához, amit elvontattak az este folyamán, így nem tudott hazamenni. A színész pont ennek a szerencsés véletlennek köszönhette, hogy végül Camila mégis átment hozzá, ám sem a sofőrjével, sem egy taxival nem tudta hazavitetni, így végül a vendégszobában szállásolta el. Másnap segített abban is, hogy újra visszaszerezze a modell az autóját. Mivel McConaughey egy úriember volt, így megkaparintotta a fekete szépség telefonszámát, a többi pedig már történelem.

Matthew McConaughey felesége

A sztárpár nem sokáig várt a babaprojekttel, fiuk, Levi 2008-ban jött a világra, Vida lányuk 2010-ben született, míg a legkisebb gyerekük, Livingston 2012-ben lett a család tagja. Ugyanebben az évben kötötték össze az életüket, így idén már a tizedik házassági évfordulójukat ünnepelhetik.

A brazil származású szépség január végén ünnepelte 38. születésnapját, ennek alkalmából a színész egy szexi képet posztolt róla: "Üdvözöllek a 38-ban, dögös anyuka!" - írta a fotó alá.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Matthew McConaughey felesége.

Ezt is szeretjük