Egzotikus szépség Macaulay Culkin újdonsült menyasszonya: Brendával egy kisfiút nevelnek

Macaulay Culkin és Brenda Song 2017 óta alkotnak egy párt.

macaulay-culkin
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! Kevinjeként vált világsztárrá, a két sikeres mozifilmje mellett olyan alkotásokban tűnt fel gyerekként, mint a Richie Rich - Rosszcsont beforr, a My Girl - Az első szerelem vagy A jófiú. Sajnos mint sok gyereksztár, ő is rossz útra tévedt felnőttként, problémái voltak a droggal és az alkohollal, ám sikerült jó útra térnie. 2017-ben a szerelem is rátalált, Brenda Song színésznővel gyönyörű párost alkotnak, és már van egy közös gyermekük is. Egy komoly lépésre szánták el magukat, ugyanis hamarosan összeházasodnak, írta meg a People magazin.

Macaulay Culkin menyasszonya

2017 júliusában derült ki, hogy Culkin egy párt alkot Brenda Songgal, a színésznővel a Changeland című film forgatásán szerettek egymásba. Visszafogott, csendes életet élnek évek óta, kisfiuk, Dakota 2021 áprilisában jött a világra, a picit Culkin lánytestvéréről nevezték el, aki sajnos már nem él, 2008-ban elütötte egy autó, a baleset pedig az életébe került.

A sztárpár a gyerekvállalás után úgy döntött, megházasodik, Brendát még hétfőn örökítették meg Beverly Hillsben egy óriási gyémántgyűrűvel az ujján, a képet ide kattintva nézheted meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Macaulay Culkin menyasszonya, Brenda Song.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük