Egzotikus szépség Macaulay Culkin újdonsült menyasszonya: Brendával egy kisfiút nevelnek

Macaulay Culkin és Brenda Song 2017 óta alkotnak egy párt.

Macaulay Culkin menyasszonya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! Kevinjeként vált világsztárrá, a két sikeres mozifilmje mellett olyan alkotásokban tűnt fel gyerekként, mint a Richie Rich - Rosszcsont beforr, a My Girl - Az első szerelem vagy A jófiú. Sajnos mint sok gyereksztár, ő is rossz útra tévedt felnőttként, problémái voltak a droggal és az alkohollal, ám sikerült jó útra térnie. 2017-ben a szerelem is rátalált, Brenda Song színésznővel gyönyörű párost alkotnak, és már van egy közös gyermekük is. Egy komoly lépésre szánták el magukat, ugyanis hamarosan összeházasodnak, írta meg a People magazin.

Macaulay Culkin menyasszonya

2017 júliusában derült ki, hogy Culkin egy párt alkot Brenda Songgal, a színésznővel a Changeland című film forgatásán szerettek egymásba. Visszafogott, csendes életet élnek évek óta, kisfiuk, Dakota 2021 áprilisában jött a világra, a picit Culkin lánytestvéréről nevezték el, aki sajnos már nem él, 2008-ban elütötte egy autó, a baleset pedig az életébe került.

A sztárpár a gyerekvállalás után úgy döntött, megházasodik, Brendát még hétfőn örökítették meg Beverly Hillsben egy óriási gyémántgyűrűvel az ujján, a képet ide kattintva nézheted meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Macaulay Culkin menyasszonya, Brenda Song.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük