Hugh Grant döbbenetes dolgokat állít a brit sajtóról: még nyomkövetőt is szereltek az autójára
Hugh Grant élete kész káosszá vált, miután híres lett.

hugh grant
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor valaki hírességgé válik, sokkal több mindent kell elviselnie, mint egy átlagos embernek, hiszen az állandó figyelem középpontjában élve bizony előfordul, hogy a paparazzók a sztárok nyomába erednek, hogy készíthessenek róluk pár lesifotót, illetve az újságírók nemcsak a munkásságukról számolnak be a bulvárlapokban, hanem a magánéletükről is.

Mindezt lehet normálisan és tisztelettudóan is végezni, például ha egy újságíró hall egy pletykát az illetőről, utánanéz és rákérdez ahelyett, hogy egyből megírná a sztorit, de sajnos többen a ló túloldalára esnek csak azért, hogy a példányszámok eladását, illetve a kattintások számát növeljék. Hugh Grant például, amikor a '90-es években egyik pillanatról a másikra világsztárrá vált, szinte vérprofi, titkos ügynököket megszégyenítő módon nyomoztak utána.

Elképesztő, hogy nyomoztak a paparazzók és az újságírók Hugh Grant után

Hugh Grant a WTF Podcast vendége volt, Marc Maronnal beszélgettek a karrierútjáról, illetve szóba került a brit bulvárlapok szemtelen viselkedése is, a magánélete soha többé nem volt a régi, miután 1994-ben bemutatták a Négy esküvő és egy temetés című mozit, amelyben ő volt a főszereplő.

Hugh Grantet 1995-ben tartóztatták le, miután elkapták egy prostituált társaságában. Erről a botrányáról hetekig írt a sajtó.
Hugh Grantet 1995-ben tartóztatták le, miután elkapták egy prostituált társaságában. Erről a botrányáról hetekig írt a sajtó.
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- Nemcsak a telefonomra küldött üzeneteket szerezték meg, hanem az otthoni vonalast is lehallgatták. Éveken át lehallgattak engem. Még az orvosi leleteimet is ellopták valahogy. Az autómra nyomkövetőt szereltek fel, így mindig tudták, hol vagyok - emlékezett vissza.

Hugh Grant a '90-es és a 2000-es évek egyik legfelkapottabb brit színésze volt, nem csoda, hogy az újságírók mindent tudni akartak róla. Ráadásul nem volt botrányoktól mentes sem az élete, 1995-ben Los Angelesben kapták el egy prostituált társaságában, ez a kínos ügye hatalmasat robbant akkor, hiszen akkoriban Liz Hurley volt a barátnője. Végül 1180 dolláros pénzbírságra ítélték, és kétévnyi próbaidőt kapott, emellett egy AIDS-edukációs programot is végigcsinált. 

GettyImages-985707858
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

Grant elmondta, hogy olyan magánnyomozóktól értesült ezekről a tisztességtelen és durva trükkökről, akik egykor bulvárlapoknál dolgoztak, ezek az emberek viszont átálltak a másik oldalra, és jelenleg a színészeket, illetve a Hacked Off csapatát segítik. Utóbbi csoport azért jött létre, hogy felvegyék a harcot a bulvárlapokkal, Hugh Grant 2012-ben csatlakozott a szervezethez.

- Annyira fel vannak háborodva, hogy az újságok szerkesztői, vezetői és tulajdonosai büntetés nélkül megúszták, míg közülük többeket lecsuktak, így átálltak a mi oldalunkra, és teregetik ki a szennyest - tette hozzá Grant.

A színész szívügyének tartja, hogy Angliában komolyabban szabályozzák a bulvárlapok működését. Még 2011-ben írt cikket a New Statesman lapba, amelyben leírta a titokban felvett beszélgetését a News of the World újságírójával és paparazzójával, Paul McMullannel. A férfi akkor azt állította, hogy a Daily Mail és a News of the World szerkesztői - különösen Andy Coulson - az újságírókat illegális telefonlehallgatásra utasították, mindezt magas rangú brit politikusok teljes tudatában tették.

David Letterman tapintatlanul viselkedett a női vendégeivel

Amerika egyik legnépszerűbb műsorvezetője, David Letterman több női vendégét kellemetlen helyzetbe sodorta, Jennifer Aniston, Lindsay Lohan és Tina Turner is tudna róla mit mesélni.

Ezt is szeretjük