Hugh Granttel rémálom együtt dolgozni: saját bevallása szerint ezek a sztárok utálják

Hugh Grant több hollywoodi színésznőt is vérig sértett a múltban.

hugh-grant

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha Hugh Grantre gondolunk, a filmjeiben látott sármőr jelenik meg előttünk, aki angol humorával és laza stílusával minden nőt levesz a lábáról. A ’90-es évektől a 2000-es évek derekáig a romantikus komédiák koronázatlan királyaként számos színésznővel forgatott együtt, akik azonban nem biztos, hogy egyetértenének ezzel a jellemzéssel.

A hatvanéves színész több helyen is beszámolt arról, hogy pontosan tudja, nem könnyű vele együtt dolgozni, és azzal is tisztában van, hogy jó pár partnernőjét vérig sértette az elmúlt esztendők során.

Hugh Grant ezeket a színésznőket sértette vérig

2016-ban a The Graham Norton Show-ban vette végig, volt kollégái közül ki utálja, és miért. A műsorban elmondta, hogy a forgatások során nem mindig viselkedett kedvesen, ráadásul akkor is elég szabadszájú volt, ha partnernőiről kellett nyilatkoznia.

hugh grant
Fotó: Vera Anderson / Getty Images Hungary

Emma Thompsonról, akivel 1995-ben az Értelem és érzelem című drámán dolgozott együtt, azt állította egy interjúban, hogy okos és vicces, de kifejezetten őrült. Sandra Bullock esetében pedig szóvá tette, hogy túl sok kutyával érkezett a Két hét múlva örökké jeleneteinek felvételeire.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Rachel Weiszt és Julianne Moore-t sem kímélte annak idején, aminek meg is lett az eredménye. Míg előbbi szerinte megvetéssel gondol rá, utóbbiról azt állította, véleménye szerint valósággal irtózik tőle. Drew Barrymore is átélt néhány kellemetlen pillanatot, amikor Grant volt a partnere a Zene és szövegben.

- Na, ő biztosan ki nem állhat, egyszer még sírva is fakadt miattam. Elkövette azt a hibát, hogy megjegyzéseket tett a játékomra. Hát más hogy viselné el ezt? 

hugh grant drew barrymore
Fotó: Dave M. Benett / Getty Images Hungary

2018-ban a People magazinnak részletesen is elmondta, hogy milyen volt a kapcsolata a színésznővel.

- Csodás színésznőnek tartom, de meglehetősen eltérő a személyiségünk. Ő nagyon Los Angeles-i, én pedig undok londoni vagyok, de a vicces az, hogy pont ettől működött olyan jól köztünk a kémia a vásznon.

Sztárok, akik egymás agyára mentek a forgatáson

Szinte alig akad olyan film, amiben ne lenne szerelmi szál, még a legkeményebb akciótörténetek zömébe is belecsempésznek a forgatókönyvírók egy kis romantikát. Az intimebb jelenetek olykor nehézséget okozhatnak a színészeknek, főleg abban az esetben, ha a szerelmeseket alakító sztárok a valóságban ki nem állhatják egymást.

Ezt is szeretjük