A népszerű műsorvezető körül érik a botrány: Jennifer Anistonnal és Tina Turnerrel is tapintatlanul viselkedett
David Letterman több esetben hozta kényelmetlen vagy megalázó helyzetbe női interjúalanyait.

jennifer-aniston-david-letterman-tina-turner
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A The New York Times által készített Framing Britney Spears című dokumentumfilm hatalmas lavinát indított el a szórakoztatóipar berkein belül. A Hulu streaming szolgáltató február 5-én tette közzé az alkotást, amely többek között arra világított rá, hogy az énekesnőnek micsoda megaláztatásokon kellett keresztülmennie egyes interjúk során.

David Letterman régi interjúi ma sokakat megbotránkoztatnak

Ennek kapcsán került elő David Letterman neve, akit az Egyesült Államok egyik legnevesebb televíziós műsorvezetőjeként tartanak számon. Az 1993-tól 2015-ig sugárzott David Letterman Show című produkció megalapozta a talk-show-k népszerűségét a tengerentúlon.

A 22 évad során számtalan világsztárt látott vendégül, azonban mai szemmel nézve jó párszor viselkedett sértően és zavarba ejtően a női sztárokkal. Noha beszélgetőpartnerei legtöbbször elpoénkodták a házigazda botrányos kérdéseit és viselkedését, ha napjainkban vetemedne azokra egy műsorvezető, amelyeket annak idején megengedett magának, valószínűleg másnap már be sem tehetné a lábát a stúdióba. Az internetezők több tucat eset kapcsán fejezték ki felháborodásukat, többek között Jennifer Aniston 1998-as interjúja is előkerült, amelyet a twitterezők egyenesen gusztustalannak neveztek, de a Tina Turnerrel való beszélgetése is sokaknál vágta ki a biztosítékot.

Képes összeállításunkban mutatjuk azokat az eseteket, amikor David Letterman átlépte azt a bizonyos határt női vendégeivel szemben.

Ezt is szeretjük