Durván lejáratta Lindsay Lohant a népszerű műsorvezető: kiakadtak a rajongók emiatt
Lindsay Lohan és David Letterman interjúja sokaknál kivágta a biztosítékot.

lindsay-lohan-david-letterman
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Framing Britney Spears című dokumentumfilm sokak szemét felnyitotta. A Hulu streaming szolgáltató február 5-én tette elérhetővé a The New York Times által készített alkotást, amely többek közt azt mutatta be, hogy az énekesnővel milyen kegyetlenül bánt a média. A látottak fényében rengetegen rádöbbentek, hogy nem ő az egyetlen női sztár Hollywoodban, akinek nyilvános megaláztatáson kellett keresztülmennie.

Lindsay Lohannek is kijutott a kegyetlenségből 2013-ban, amikor a Late Night with David Letterman című talk-show-ban vendégeskedett. A szóban forgó interjúra egy twitterező bukkant rá, aki ki is posztolta az oldalra, hogy a bejegyzése futótűzként terjedjen el az interneten.

Lindsay Lohan interjúja David Lattermannel

„Ez a 2013-as Lindsay Lohan - David Letterman interjú mai szemmel nézve horrorisztikus” - írta egy felhasználó a bejegyzéshez. 

Nem csoda, hogy a rajongók teljesen kiakadtak a beszélgetés láttán, hiszen a műsorvezető egy meglehetősen érzékeny témát, a színésznő drogfüggőségét boncolgatta, illetve arra célozgatott, hogy a bíróság egy 90 napos elvonókúrára ítélte bolti lopás miatt, ráadásul mindezt a lehető legrosszabb hangnemben, nevetgélve tette. 

- Neked most nem a rehabon kellene lenned? - kezdte Letterman a témát poénkodva.

lindsay lohan interjú
Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

Miután Lohan elárulta, hogy mikor kell majd a rehabilitációs központba vonulnia, és meddig fog ott tartózkodni, a tévés nem hagyta ennyiben a témát, komplett kérdéscunamit zúdított a sztárra, aki egyértelműen kényelmetlenül érezte magát ettől. A zavar ellenére megpróbált a lehető legdiplomatikusabban válaszolni, ám egy ponton nem bírta tovább, először megpróbálta elterelni a szót, majd könnyekben tört ki.

- Ezt nem beszéltük meg az előinterjún! (...) Egy mozifilm miatt vagyunk itt, maradjunk a pozitív dolgoknál! (...) Miért kérdezel ezekről? Viccet csinálsz az egészből, ez nagyon gonosz - magyarázta Lohan.

Lindsay Lohan így néz ki most

Jó látni, hogy a Bajos csajok egykori sztárja újra hasonlít arra a csillogó szemű, belevaló, cserfes lányra, akiért annak idején tinik milliói rajongtak. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy milyen jó bőrben van most Lindsay Lohan.

Ezt is szeretjük