Britney-t durván megalázta Justin Timberlake a nyilvánosság előtt: a rajongók tajtékoznak dühükben

A dühös rajongók arra szólították fel Justin Timberlake-et, hogy kérjen bocsánatot Britney-től.

justin-és-britney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt napokban Britney Spears neve rengetegszer feltűnt a külföldi sajtóban, ugyanis a '90-es és 2000-es évek egyik legnépszerűbb popsztárjának életéről Framing Britney Spears címen készített egy közel másfél órás dokumentumfilmet a The New York Times, ami február első hetében jelent meg. Egy előző cikkünkben már tettünk említést a dokumentumfilmről, ami jól bemutatja, hogyan vált Britney egyik pillanatról a másikra a pop hercegnőjévé, majd miért tört derékba a karrierje a 2000-es évek második felében. Itt fontos megjegyezni, hogy 2007-es idegösszeroppanása után apja lett a hivatalos gyámja, majd szépen, lassan összekapta magát. Újra szárnyalni kezdett, és 2018-ig nem volt megállás, de sajnos 2019-ben ismét összeomlott, tavaly pedig bírósági ügyeivel került a címlapokra, ugyanis még mindig apja a gyámja, de az énekesnő szeretne újra a maga ura lenni.

Amikor első albumával meghódította a világot, azonnal a média első számú célpontjává vált, számos kritikát kapott az öltözködése miatt, többen úgy vélték, rossz példát mutat a kislányoknak, ezt pedig az újságírók gondolkodás nélkül a szemére vetették az interjúkban is. A szüzességi fogadalma is állandó beszédtémává vált, főleg azután, miután kiderült, hogy Justin Timberlake-kel egy párt alkotnak. Nos, az alkotás több archív felvételt előszedett az egykori álompárról, és voltak olyan pillanatok, amikor az énekes elég bunkón viselkedett partnernőjével, a rajongók azóta is kérik, hogy Timberlake kérjen bocsánatot.

Justin Timberlake így alázta meg Britney-t mindenki előtt

A két énekes közös története 1993-ra vezethető vissza, mind a ketten a Mickey Mouse Club tagjai voltak olyan más hírességekkel együtt, mint Ryan Gosling vagy Christina Aguilera. Már akkor, kiskamaszokként szimpatizáltak egymással, nem csoda, hogy később, 1999-ben egymásba szerettek. Amikor kiderült, hogy járnak, Timberlake 18, Spears 17 éves volt. Abban az időben ők számítottak a legmenőbb énekeseknek, minden tinédzser lány olyan akart lenni, mint Britney, Justin fiúbandájáért, az 'N Syncért is milliók rajongtak világszerte.

Britney és Justin 1999-től 2002-ig randiztak.
Britney és Justin 1999-től 2002-ig randiztak.
Fotó: Jeffrey Mayer / Getty Images Hungary

A kapcsolatuk állandóan téma volt a bulvársajtóban, főleg azért is izgatta kettejük szerelme sokak fantáziáját, mivel Spears karrierje elején kijelentette, hogy szűzként megy férjhez, és a nászéjszakáig vár az első nemi aktusával. Többen kételkedtek ebben, és azt gondolták, ez csak egy marketingfogás az énekesnő részéről.

Végül 2002-ben szakítottak egymással, mert a pletykák szerint Britney félrelépett Wade Robson koreográfussal, ezt azonban hivatalosan egyikük sem nyilatkozta sehol, így azt, mi is történt lépésről lépésre a színfalak mögött, csak a történet szereplői tudhatják pontosan. A média a szóbeszédek alapján úgy ábrázolta a sztorit, hogy Spears volt a gonosz, hűtlen nő, míg Timberlake az összetört szívű, megcsalt férfi. Erre kiváló példa Diane Sawyer 2003-as interjúja is, az asszony akkor ezt vágta Britney fejéhez: "Széttörted a szívét. Valami olyat tettél, ami óriási fájdalmat és rengeteg szenvedést okozott neki. Mit műveltél?"

Erre még az énekes rá is játszott, amikor kiadta a Cry Me A River című dalát, amit állítólag a félrelépés ihletett, annyira dühös volt, hogy szinte két óra alatt megírta a dalszövegét, ráadásul még egy olyan színésznőt is felbérelt a kliphez, aki hasonlított a szőke popsztárra. A videóban egyébként egy sötét hajú lánnyal csókolózott vadul Timberlake, amit le is kamerázott, majd a végén képbe került a Britney-hasonmás, aki lényegében ebben a történetben lett a megcsalt áldozat. Sokak szerint az énekes ezzel az alkotásával akart bosszút állni, azonban nem ez volt az a pillanat, amivel igazán megalázta az énekesnőt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2002-ben Timberlake volt a Star and Buc Wild Morning Show vendége az egyik rádióadón, a beszélgetésből bevágtak egy részletet a dokumentumfilm készítői is. A rádióst nagyon izgatta az énekesnő szüzessége, így gondolkodás nélkül rákérdezett.

Csak, hogy tisztázzuk, megd**tad Britney Spearst?

Valljuk be, nem a legelegánsabb módon fogalmazták meg ezt a kérdést, sok jóérzésű ember talán erre nem is adott volna választ, ám Timberlake nem közéjük tartozott, sőt nevetve felelt rá.

- Na jó, igen, persze!

Az a Details-címlap is emlékezetes, amely az alábbi kiemeléssel élt: "Vajon meg tudunk bocsátani Justin Timberlake-nek a sok nyálas zenéjéért? Hé... legalább bejutott Britney bugyijába!"

details-magazine
Fotó: Hulu

Nem csak ebben az évben alázta meg Britney-t, 2008-ban, a szakításuk után hat évvel a Rock and Roll Hall Of Fame ceremóniáján is érdekeseket mondott, írta meg a  TMZ

- A világ mindig tele lesz Madonna-utánzatokkal, talán még randiztam is pár ilyen lánnyal - fogalmazta akkor, bár nem mondta ki híres exe nevét, elég egyértelmű, hogy rá utalt.

A rajongók közül rengetegen kiakadtak az énekesre, hogy viselkedett volt szerelmével, többen kifejtették erről a véleményüket a Twitteren: "Te szent sz*r, de sajnálom Britney Spearst! Mindig is szimpatizáltam vele, de így, hogy mindenre fény derült... Ez a nő mindig jobbat érdemelt, és érdemelne most is. Ezen is túl szörnyű, hogy viselkedtek vele. B**sza meg Justin Timberlake, Diane Sawyer, a '90-es évek médiája és az apja is!", "Ez a dokumentumfilm nagyon feldühített, el sem tudom mondani, mennyire mérges vagyok Timberlake-re!", "Justin sok ostobaságot elkövetett, amiért bocsánatot kéne kérnie, főleg azért, ahogyan bánt Britney Spearsszel. Azt akarom, hogy a nyilvánosság előtt tegye ezt meg annak tudatában, milyen károkat okozott." - fogalmazták a mérges kommentelők.

Egyelőre Timberlake nem nyilatkozott az ügyben, de az biztos, hogy a dokumentumfilm nem vetett túl jó fényt az énekesre.

Fotókon Eminem lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nővé érett Eminem egy szem lánya.

Ezt is szeretjük