A műsorvezetőről kitálalt a volt takarítónője: ijesztő, hogy viselkedett alkalmazottaival Ellen DeGeneres
A volt takarítónő teregette ki a szennyest Ellen DeGeneresről.

ellen-degeneres-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ellen DeGeneres, az Egyesült Államok egyik legsikeresebb talkshow-jának műsorvezetője komoly botrányba keveredett az elmúlt hónapokban. Gonosz és lekezelő stílusáról többen is kitálaltak, erről itt írtunk részletesebben, mindez elég ironikus, hiszen DeGeneres műsorának szlogenje a Légy kedves! lett az elmúlt években.

Egy ausztrál producer és médiaszemélyiség például azt állította róla, hogy egy közös munka során még rá sem nézhetett a műsorvezetőre, volt beosztottját, Hedda Muskatot pedig egyik pillanatról a másikra kirekesztették a csapatból, végül indoklás nélkül rúgták ki. Úgy tűnik, nemcsak a munkahelyén viselkedett lekezelően az emberekkel, hanem az otthonában dolgozó alkalmazottakkal is.

Ellen DeGeneres megkeserítette a házában dolgozók életét

Egy volt takarítónő mesélte el a The Daily Mailnek, hogy maga volt a pokol DeGeneres házában dolgozni. A 62 éves sztár szabályosan egy kiképző katonai tábort alakított ki beosztottjainak, rendszeresen beleköt a legkisebb hibákba, ráadásul élvezettel tölti el, ha kirúghatja az embereket, állította róla a neve elhallgatását kérő asszony.

GettyImages-1197992515
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- Azt vallom, az ember igazi személyisége akkor jön ki, amikor otthon van. Nos, azután, amik kiderültek arról, hogyan viselkedik a munkahelyén, el lehet képzelni, mit művel a házában. Néha kiabált velünk, mindezt elképesztően lenéző stílusban tette. Úgy bánt velünk, mintha senkik lennénk. Megkínzott bennünket, mi pedig kénytelenek voltunk csak ülni és hallgatni, hiszen ő volt a munkaadónk. Azt élvezte, amikor kirúghatta az embereket - emlékezett vissza.

Ellen a legrosszabb ember, akivel ebben az életben találkoztam!

A cikk az ajánló után folytatódik

A legkisebb apróságokba is beleköt, nem volt mindegy, hova teszi az ember a sószórót, az is irritálja, ha egy adott ételt nem abban a tányérban szolgálnak föl, amiben ő szeretné. Még az sem mindegy, hogy a lattéja tetején pontosan mennyi hab van, ha túl soknak vagy túl kevésnek ítéli azt meg, egyből leteremti az embert. Passzív-agresszív módon üzeneteket hagy az alkalmazottaknak, mi az, ami nem tetszik a munkavégzésükben. Csapdákat hagy a beosztottaknak, ezzel is leteszteli, hogy tényleg rendesen takarítanak-e.

- Gyufaszálakat rejtett el a ház körül, például a szekrényajtók mögé, a párnák vagy a könyvek alá rakott egy-egy darabot. Egyik nap valaki nagyjából nyolc darabot megtalált a legfurább helyeken. A nap hátralévő része ezután egy versennyé alakult át, az összes gyufaszálat meg kellett találni, mielőtt hazatért volna Ellen, és kirúgott volna valakit.

További megdöbbentő példával szemléltette DeGeneres kényszeres és agresszív viselkedését. Egyszer a séf azt a mosdót használta, amit eredetileg a vendégeknek tartott fenn, az egyik szobalány pedig elfelejtett egy darab szemetet bedobni az újrahasznosító kukába, ezekben az esetekben is kicsapta a balhét.

A bennfentest figyelmeztették is az ismerősei, hogy ne vállalja el a munkát DeGeneresnél, mert később nagyon megbánja, akkor nem hitt nekik, sőt az állásinterjún azt tapasztalta, hogy a műsorvezető és felesége is nagyon kedvesek, végül miután belevetette magát a munkába, akkor jött rá, mennyire félreismerte a műsorvezetőt valójában.

Hírességek, akik nehéz esetek

Egy stylist beszámolt arról, mely sztárokkal volt a legrosszabb együtt dolgozni.

Ezt is szeretjük