Heidi Klum kínos ruhabakit vétett a nagyközönség előtt: futótűzként terjedt el róla a videó a neten

A ciki esetet az America's Got Talent című tehetségkutató felvétele során rögzítette az egyik néző.

heidi-klum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Óhatatlanul előfordulnak néha ruhabalesetek, amelyek olykor vicces, máskor egyenesen izzasztó perceket okoznak viselőiknek. Hollywoodban számos olyan incidenst láthattunk már, amikor egy-egy híresség kamerák kereszttüzében vagy nagyközönség előtt vétett kínos ruhabakit.

Ott volt például Janet Jackson és Justin Timberlake elhíresült esete, amikor az énekes a 2004-es Super Bowl félidei show-jában véletlenül lerántotta duettpartnere melltartóját, ezzel milliók előtt felfedve a díva csupasz mellét. Most Heidi Klum járt pórul, igaz, az ő esetében legalább nem élő egyenes adásban került sor a ciki villantásra.

Heidi Klum kínos ruhabakija

A német modell jelenleg gőzerővel dolgozik az America’s Got Talent 16. évadán, amelyben zsűritagként szerepel Sofia Vergara, Howie Mandel és Simon Cowell mellett.

Heidi Klum augusztus 24-én az America's Got Talent 16. évadának forgatásán.
Heidi Klum augusztus 24-én az America's Got Talent 16. évadának forgatásán.
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A baki az egyik adás szünetében esett meg vele, amikor zsűritársaival szelfizett. Odahajolt a képet készítő Vergarához, ám azt nem kalkulálta bele, hogy a Rêve Riche tollakkal díszített miniruha, amelyet visel nem éppen a legalkalmasabb erre a mozdulatra. A manőver közben a mögötte ülő közönség teljesen belátott a ruhaköltemény alá. Egy szemfüles néző pedig mindent rögzített, és fel is tette a TikTok-oldalára, így a videó futótűzként terjedt el a neten. Íme, az ominózus felvétel.

Joggal gondolhatnánk azt, hogy a német manöken ezek után mindent elkövetett annak érdekében, hogy valahogy töröltesse a videót, ám ő egy cseppet sem gurult dühbe, amikor meglátta azt. A lehető leglazábban kezelte a zavarba ejtő szituációt, ő maga is kirakta az Instagram-oldalára azzal a szöveggel: "Meg kell jegyeznem, hogy ne hajolgassak, ha miniruhában vagyok”.

Heidi Klum bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szenzációsan nézett ki bikiniben Heidi Klum az olasz nyaralásán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük