Harry herceg káromkodva szidta az apját: Károly király így bosszulta meg a dolgot

Károly király egy idő után már nem fogadta Harry herceg telefonhívásait.

Harry herceg és Károly király telefonhívások
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Károly királyról egy újabb életrajzi könyv jelent meg, amelyben a szerző, Robert Jobson arról is szót ejtett, hogy az előkelőség miért nem fogadta egy idő után Harry herceg telefonhívásait, írta meg a Page Six.

A kiadvány az Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed címmel jelent meg, külföldön április 13-án került a boltok polcaira.

Harry herceg és Károly király telefonhívásai

Robert Jobson több évtizede királyi szakértőnek számít, írt már könyvet Diana hercegnőről, Vilmos hercegről, Katalin hercegnéről és Fülöp hercegről is. Legújabb szerzeményében Károly került a középpontba. Az egyik fejezetben azt taglalta, mikor jött el az a pillanat, amikor a király már fel sem vette a telefont az Amerikába költöző Harrynek.

GettyImages-1140417425 (2)
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

A herceg a 2021-es Oprah-interjúban vallotta be, hogy annyira elhidegült az apjától, hogy az már fel sem vette neki a telefont. Jobson forrásai szerint Károlynak jó oka volt rá, hogy így büntesse kisebbik fiát.

- Károly már nem fogadta a hívásait, miután Harry káromkodva szidta őt, és többször is pénzt kért tőle a feszültséggel teli beszélgetéseik alatt - fogalmazta.

Erzsébet királynő is látta, hogy szeretett fia és unokája között egyre rosszabb lett a kapcsolat, még arra is rákérdezett, fia miért ignorálja Harryt. Erre Károly azt válaszolta neki, hogy ő nem egy bank.

GettyImages-1303501898
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A herceg bármennyire is rossz viszonyba került az apjával, Erzsébetet ugyanúgy tisztelte és szerette, rendszeresen kereste telefonon, hogy beszélgessenek. 

- A királynő reménykedett abban, hogy az unokája, aki először Kanadába, majd Kaliforniába költözött, megtalálja a békét és a boldogságot az új életében, de a végén már arra kérte őt, hogy személyesen beszéljen az apjával - árulta el Erzsébet utolsó kívánságát.

Az uralkodónőnek megvolt a maga véleménye Harry hívásairól, bonyolultnak és fárasztónak találta azokat, azonban nem akart a gyereke és az unokája kapcsolatába beleszólni sem.

Diana hercegnő frappáns válasza

Harry herceg nem tudta, kicsoda Kamilla, így Diana hercegnőtől érdeklődött.

Harry herceg Dianától kérdezte meg, kicsoda Kamilla: frappáns választ adott a hercegnő

Harry herceg nem tudta, kicsoda Kamilla, így Diana hercegnőtől érdeklődött.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük