Károly és Kamilla ezt nem bírták elviselni Vilmosékkal kapcsolatban: többször is szidták a herceget és feleségét
Harry szerint Károly király és Kamilla királyné többször is féltékenykedett Vilmos hercegre és Katalin hercegnére.

károlyék-vs-vilmosék-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár jelenleg a brit királyi család élén Károly király áll, fő támogatója pedig felesége, Kamilla királyné, ennek ellenére mégsem ők a legnépszerűbbek az emberek szemében.

A YouGov felmérései alapján Anna hercegnő, Vilmos herceg és Katalin hercegné a legkedveltebbek, a negyedik helyen Eduárd wessexi gróf áll, az ötödik és hatodik helyeken pedig a királyi pár foglal helyet. A király sosem szerette, ha mások ellopják előle a show-t, Dianára is többször féltékenykedett, de még a saját fiára és menyére is, derült ki Harry herceg Tartalék című könyvéből.

Károly király és Kamilla királyné Vilmos hercegre és Katalin hercegnére féltékenykedett

A januárban megjelent memoárból az Insider újságírója is dolgozott. Az írásból kiderült, hogy Károly és Kamilla nem akarta, hogy Vilmos és Katalin túl sok figyelmet kapjanak a sajtótól, és azt sem szerették, ha helyettük inkább a fiatalabb hercegi párral foglalkoztak.

GettyImages-1243634887
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Sokszor nyíltan szidták Willyt emiatt - írta Harry.

A sussexi herceg még egy példát is felhozott. Egy alkalommal Károly sajtóreferense leszúrta Vilmosék csapatát, amiért pont ugyanarra a napra szerveztek le Katalinnak egy programot, mint amelyiken a királynak, akkor még Wales hercegének is volt egy hivatalos látogatása. A hercegné egyébként egy teniszklubba ment aznap.

- Azt mondták, hogy túl késő lenne lemondani a programot, erre apa sajtóreferense figyelmeztette őket, gondoskodjanak arról, hogy a hercegné egyik felvételen se pózoljon teniszütővel a kezében.

GettyImages-1320915611
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Egy ilyen nyerő fotó kétségkívül lesöpörné apát és Kamillát a címlapokról, ezt pedig nem tolerálhatták - jegyezte meg a herceg.

Felemlegette azt is, hogy még 2015-ben a brit sajtó a bátyját lustának nevezte, mert sokkal kevesebb királyi feladatot vállalt feleségével. Harry megvédte testvérét, szerinte teljesen méltatlanul bántak akkoriban velük, hiszen a gyereknevelés volt a prioritás számukra, ráadásul ebben az esztendőben született meg Charlotte hercegnő is. Nem mellesleg nem is Vilmos döntött a feladatairól, hanem az apjuk.

Károly azonban nem akarta, hogy trónörökös gyermeke és neje túl nagy nyilvánosságot kapjanak.

Charlotte hercegnőről ilyen képek készültek tavaly

Szerinted is hasonlít Charlotte Erzsébet királynőre?

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük