Károly és Kamilla ezt nem bírták elviselni Vilmosékkal kapcsolatban: többször is szidták a herceget és feleségét

Harry szerint Károly király és Kamilla királyné többször is féltékenykedett Vilmos hercegre és Katalin hercegnére.

Károly király és Kamilla királyné féltékeny Vilmos hercegre és Katalin hercegnére
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár jelenleg a brit királyi család élén Károly király áll, fő támogatója pedig felesége, Kamilla királyné, ennek ellenére mégsem ők a legnépszerűbbek az emberek szemében.

A YouGov felmérései alapján Anna hercegnő, Vilmos herceg és Katalin hercegné a legkedveltebbek, a negyedik helyen Eduárd wessexi gróf áll, az ötödik és hatodik helyeken pedig a királyi pár foglal helyet. A király sosem szerette, ha mások ellopják előle a show-t, Dianára is többször féltékenykedett, de még a saját fiára és menyére is, derült ki Harry herceg Tartalék című könyvéből.

Károly király és Kamilla királyné Vilmos hercegre és Katalin hercegnére féltékenykedett

A januárban megjelent memoárból az Insider újságírója is dolgozott. Az írásból kiderült, hogy Károly és Kamilla nem akarta, hogy Vilmos és Katalin túl sok figyelmet kapjanak a sajtótól, és azt sem szerették, ha helyettük inkább a fiatalabb hercegi párral foglalkoztak.

GettyImages-1243634887
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Sokszor nyíltan szidták Willyt emiatt - írta Harry.

A sussexi herceg még egy példát is felhozott. Egy alkalommal Károly sajtóreferense leszúrta Vilmosék csapatát, amiért pont ugyanarra a napra szerveztek le Katalinnak egy programot, mint amelyiken a királynak, akkor még Wales hercegének is volt egy hivatalos látogatása. A hercegné egyébként egy teniszklubba ment aznap.

- Azt mondták, hogy túl késő lenne lemondani a programot, erre apa sajtóreferense figyelmeztette őket, gondoskodjanak arról, hogy a hercegné egyik felvételen se pózoljon teniszütővel a kezében.

GettyImages-1320915611
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Egy ilyen nyerő fotó kétségkívül lesöpörné apát és Kamillát a címlapokról, ezt pedig nem tolerálhatták - jegyezte meg a herceg.

Felemlegette azt is, hogy még 2015-ben a brit sajtó a bátyját lustának nevezte, mert sokkal kevesebb királyi feladatot vállalt feleségével. Harry megvédte testvérét, szerinte teljesen méltatlanul bántak akkoriban velük, hiszen a gyereknevelés volt a prioritás számukra, ráadásul ebben az esztendőben született meg Charlotte hercegnő is. Nem mellesleg nem is Vilmos döntött a feladatairól, hanem az apjuk.

Károly azonban nem akarta, hogy trónörökös gyermeke és neje túl nagy nyilvánosságot kapjanak.

Charlotte hercegnőről ilyen képek készültek tavaly

Szerinted is hasonlít Charlotte Erzsébet királynőre?

Charlotte hercegnő ezen a fotóján kiköpött Erzsébet: 2022-ben ilyen felvételek készültek róla

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük