Charlotte hercegnő ezen a fotóján kiköpött Erzsébet: 2022-ben ilyen felvételek készültek róla
Charlotte hercegnő 2022-ben számos alkalommal megjelent szüleivel a nyilvánosság előtt.

charlotte-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlotte hercegnő 2022-ben számos alkalommal megjelent a nyilvánosság előtt, hiszen májusban lett hétéves, a szülei, Vilmos herceg és Katalin hercegné pedig már elég nagynak és érettnek gondolják őt ahhoz, hogy bátyjához, György herceghez hasonlóan ő is részt vegyen különböző rendezvényeken.

Charlotte hercegnő 2022-es fotói

Mióta a hercegnő megszületett, folyamatosan arról beszélnek a rajongók, hogy kire is ütött a kis hercegnő. Az elmúlt években több cikk megjelent arról, mennyire hasonlít nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is dédimamájára, Erzsébet királynőre. Természetesen idén is készültek olyan felvételek, amelyek a fiatalkori uralkodónőt idézik meg. Az egyik fotót pont a temetésen csinálták a kislányról, ami egy nagyon szomorú nap volt számára.

Képes összeállításunkban megnézheted Charlotte hercegnő fotóit, amelyek 2022-ben készültek róla.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük