Harry herceg Dianától kérdezte meg, kicsoda Kamilla: frappáns választ adott a hercegnő

Harry herceg nem tudta, kicsoda Kamilla, így Diana hercegnőtől érdeklődött.

Harry herceg kérdése Diana hercegnőhöz
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A királyi család szakértője, Richard Kay egy hosszabb véleménycikkben írta le, hogy A korona ötödik évadának bizonyos jelenetei eltérnek a valóságtól, sőt, több olyan pillanat is van, ami jóval érdekesebben alakult a való életben.

A Daily Mailen megjelent cikkben egyik példának azt a jelenetet hozta fel, amikor Diana hercegnő a tévében nézte 1997 januárjában a The Monarchy - The Nation Decides című műsort, ami egy élő vita volt a brit monarchia jövőjéről a Birminghami Nemzeti Kiállítási Központban. Összesen 3000 fő alkotta a közönséget, de a nézők a telefonon keresztül szavazhattak a műsorban elhangzott kérdésekre.

Harry herceg kérdése Diana hercegnőhöz

Míg a sorozatban úgy ábrázolták, hogy Diana hercegnő végig egyedül nézte a vitát, Kay leírta, a való életben ott ült mellette az akkor 12 éves Harry herceg és a 14 esztendős Vilmos herceg.

GettyImages-53598833
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

Az egyik kérdés így hangzott, hogy szerintük Camilla Parker Bowles lehet-e valaha királyné? Ez volt az a pillanat, amikor a fiatalabb herceg megkérdezte, mégis kicsoda Kamilla.

Vilmos erre egyből kuncogni kezdett, Diana viszont így válaszolt.

- Rendben, lefekvés! Róla pedig a papádtól kell kérdezősködnöd!

Richard Kay is meglepődött, hogy egy ilyen érdekes csavart kihagytak a sorozat készítői, de végiggondolva rájött, valószínűleg azért tették ezt, mert amikor ez megtörtént, a hercegek még kiskorúak voltak. Másrészt A korona készítői úgy ábrázolták Dianát, aki egyedül küzdött meg a királyi családdal, pont emiatt nem akarták belekeverni a fiúkat.

A korona sztárjai az ötödik évad premierjén

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek A korona ötödik évadának premiervetítésén.

A korona Diana hercegnője kivágott estélyiben ment a premierre: Elizabeth Debicki volt az egyik leggyönyörűbb sztár

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük