Kamilla szét akarta választani Vilmost és Katalint: emiatt nem tartotta jó választásnak a hercegnét
Kamilla királyné véleménye sokáig nem volt túl jó Katalin hercegnéről.

kamilla-vili-kati-covr
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné mielőtt összeházasodtak volna, hosszú évekig egy párt alkottak, bár 2007-ben szakítottak, de tíz héttel később újra egymásra találtak.

A trónörökös és Kate Middleton szakításának egyik fő katalizátora Kamilla királyné volt, írta meg a Daily Express.

Kamilla királyné véleménye nem volt túl jó Katalinról

Amikor 2010-ben az eljegyzésük idején közös interjút adtak, a herceg azzal indokolta a 2007-es szakításukat, hogy még túl fiatalok voltak, és mindketten keresték az útjukat, azonban nem ez volt az egyetlen ok, ami miatt szétmentek egy rövid időre. Christopher Anderson, a királyi család életrajzírója elmondta, hogy Károly király felesége állt Vilmosék szakítása mögött valójában.

Vilmos és Katalin 2007 márciusában, egy hónappal később szakítottak.
Vilmos és Katalin 2007 márciusában, egy hónappal később szakítottak.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Mindenki azt hitte, hogy csak idő kérdése, és Vilmos megkéri Kate Middleton kezét. Aztán az emberektől visszahallottam, hogy valójában Kamilla állt az egész mögött - idézte a férfi szavait a lap.

Anderson szerint a királyné egy kissé sznob, ebből fakadt az ellenszenve Vilmos választottja iránt.

- Ő egy arisztokrata, mindig is királyi körökben mozgott. Alice Keppel, dédnagyanyja örökösének tartotta magát, aki VII. Eduárd király (Erzsébet királynő dédapja - a szerk.) szeretője volt. Nagyon büszke volt erre a kapcsolatra, gyerekként és felnőttként is ezzel dicsekedett - magyarázta.

Nem gondolta méltónak arra Katalint, hogy a királyi család tagja legyen.

- Kate Middleton az első munkásosztálybeli nő, aki végül a királyi család tagja lett. Szénbányászok vannak az ősei között, édesanyja légiutas-kísérő volt. 

GettyImages-539426536
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

Pont a származása miatt nem gondolta helyénvalónak, hogy Katalin legyen Vilmos herceg felesége. Még Károly hercegnek is szólt, hogy most már itt lenne az ideje, hogy a trónörökös döntsön, és ne húzza tovább az időt: házasságra vagy szakításra adja a fejét.

- Ezt nyilvánosan is megerősítették, hogy Károly azt javasolta Vilmosnak, hogy vagy kötelezze el magát végleg Katalin mellett, vagy ne rabolja tovább az idejét. Lehet, hogy az ő indítékai tiszták voltak, de Kamilláé már nem annyira. Ő volt a felbujtója az egésznek.

Katalin hercegné sógornője

Képes összeállításunkban megnézheted James Middleton és felesége, Alizee Thevenet közös képeit.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük