Károly királyra és Barbra Streisandra félreérthető helyzetben nyitott rá a palota munkatársa: zavarba is jöttek

Károly király odáig volt Barbra Streisandért.

Károly király és Barbra Streisand
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Károly király életéről új könyv jelenik meg november 8-án The King: The Life of Charles III címmel, amelyet Christopher Andersen, a királyi család egyik életrajzírója készített.

A jövő héten megjelenő kiadványból a külföldi sajtó már nagy erőkkel szemlézik, a Page Six a kiadvány nyomán megírta, hogy az uralkodó annyira odáig volt Barbra Streisandért, hogy egy alkalommal félreérthető helyzetben nyitottak rájuk.

Károly király és Barbra Streisand kapcsolata

Erzsébet királynő legidősebb fia valójában sosem csinált titkot abból, ki az a nő híresség, akiért odáig van, egy alkalommal határozottan kijelentette, hogy Barbra Streisand az egyetlen olyan sztár, akinek kinn lóg a képe a falán. Sokáig a Buckingham-palotában lévő hálószobájában tartotta a hollywoodi díva bekeretezett fotóját.

profimedia-0601272004
Fotó: Profimedia

- Az emberek csodálkozva néznek rám, amikor azt mondom, hogy pusztítóan vonzó, és hatalmas szexuális vonzereje van - idézte Károly király véleményét Streisandról a könyv szerzője.

A '60-as évek végén lett nagy rajongója, amikor még a Cambridge-i Egyetem hallgatója volt, míg társai Led Zeppelint és Rolling Stonest hallgattak, ő megállás nélkül Barbra lemezeit játszotta le újra és újra. Személyes kedvence az 1968-ban megjelent Funny Girl című musical, amiért Streisand megkapta a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat 1969-ben.

Károly 1975-ben a Funny Lady forgatásán találkozott idoljával, akkor 15 percig beszélgettek. Az előkelőség szíve szerint még ott maradt volna a sztárral, hogy tovább beszélgessenek, és minél jobban megismerje, ám Streisandnak vissza kellett mennie forgatni. Nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy összefutottak.

GettyImages-1296388625
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

A hollywoodi csillag szerenádot adott Károlynak 1994-ben a londoni Wembley Stadionban, hat hónappal később ismét találkoztak Los Angelesben. Károly a Bel Air Hotelben szállt meg, akkor Barbra titokban meg is látogatta őt. Ám ennek a találkának gyorsan híre ment végül, egyből beindultak a pletykák, hogy több van köztük barátságnál. Még a király szóvivőjének is meg kellett szólalnia az ügyben, akkor annyit mondott, Streisanddal csak egy privát teázás erejéig futottak össze.

Közel egy évvel később Streisand Londonba repült, hogy részt vegyen egy adománygyűjtő banketten, amelynek a Highgrove House adott otthont. A privát vacsorán más hírességek is részt vettek, például Elton John. Az énekes, amikor a helyszínre érkezett, ledöbbent azon, hogy se Kamilla királyné, se Diana hercegnő nincs ott az eseményen, utóbbi érthető, hiszen akkorra már a szívek királynőjével megromlott Károly házassága. Ám Streisand ott volt, pont ezen a jótékonysági partin történt meg annak az esete, hogy a palota egyik alkalmazottja félreérthető helyzetben talált rá a sztárra és a királyra.

- Nagyon szeretetteljesen viselkedtek egymással, olyannyira, hogy amikor a palota munkatársa megtalálta őket kettesben a herceg dolgozószobájában, meglehetősen zavarba jöttek.

Barbra Streisand később azzal viccelődött egy interjújában, hogy ha jobban keverte volna a lapjait, akkor ő lehetett volna az első zsidó hercegné.

Diana hercegnő élete utolsó fotózásán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű felvételek készültek Diana hercegnőről.

Diana élete utolsó fotózásán álomszép volt: címlapja megjelenése után egy hónappal hunyt el

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük