Ez a nő volt Fülöp herceg szeretője állítólag: A korona új évada is feldolgozza a történetüket

Fülöp herceg és Penny Knatchbull története is benne lesz A koronában.

Fülöp herceg és Penny Knatchbull A koronában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

November 9-én érkezik a Netflixre A korona ötödik évada, melynek középpontjában Diana és Károly házassága lesz, azonban más történések is helyet kapnak az új epizódokban. Fülöp herceg és egyik legközelebbi barátja, Penny Knatchbull állítólagos viszonyát is képernyőre viszik, írta meg a The Sun.

A királynő volt sajtótitkára, Dickie Arbiter teljesen fel van háborodva emiatt, szerinte Erzsébet halála után ennél nagyobb tiszteletlenséget nem is követhetne el a Netflix.

Fülöp herceg és Penny Knatchbull A koronában

Penny csupán 20 esztendős volt, amikor megismerte a nála 32 évvel idősebb herceget, akkoriban Fülöp keresztfiával, Norton Knatchbull-lal járt, akihez később hozzá is ment feleségül. Az esküvőjükön Károly király volt a tanú. Penny Svájcban tanult, majd a London School of Economics hallgatójaként szerezte meg üzleti diplomáját, barátai szerint nyitott, elkötelezett, vicces, okos és tájékozott nő.

GettyImages-87227902
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A herceg híres volt humoráról, ez volt az egyik közös tulajdonságuk. 1991 volt a fordulópont a barátságukban, ekkor Penny ötéves kislánya veserákban hunyt el, Fülöp vált a legnagyobb támaszává, ezt a The Sun egy másik cikkében fogalmazta meg.

- A herceg hatalmas támasza volt egy elképzelhetetlen gyász idején - magyarázta egy bennfentes.

Fülöp arra biztatta, hogy tanulja ki a lovaskocsi-hajtás művészetét, ezzel is elterelné a figyelmét. Egyre több eseményen jelentek meg együtt, ilyen volt például a Royal Windsor Horse Show, a Royal Yacht Squadron Ballon is együtt táncoltak. Ezek után azonnal beindultak a pletykák, mindenki azt beszélte róluk, hogy több van köztük barátságnál. Sőt, még azt is suttogták, hogy Károly azért veszett össze Pennyvel, mert valaki meggyőzte őt arról, hogy a nő valójában az apja szeretője.

Ingrid Seward, a herceg életrajzírója szerint örök titok marad, mit gondolhatott erről az egészről Erzsébet királynő.

- Soha nem fogjuk megtudni, hogy a királynő mit érzett mindezzel kapcsolatban. Fülöp mindig is flörtölő típus volt, a királynő pedig viccelődött kéjelgő természetén. Ha bántották volna az állítólagos kalandozásokról szóló pletykák, soha nem hagyta volna, hogy folytatódjon ez a kapcsolat.

GettyImages-87227486
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Fülöp mindig jókat nevetett a róla szóló szóbeszédeken, Jeremy Paxman újságírónak ezt mondta.

- Valahányszor beszélek egy nővel, azt mondják, hogy lefeküdtem vele. Ez teljes ostobaság.

Penny házassága 31 év után, 2010-ben ment tönkre, a férfi egy divattervezőért hagyta el.

A királyi családdal nagyon szoros kapcsolatot ápolt, a palota alkalmazottai még egy gúnynevet is kitaláltak neki: „És még” volt a beceneve. Azért ezt kapta, mert amikor Fülöp felsorolta, kiket akar meghívni egy-egy családi rendezvényre, mindig így fejezte be a mondatát: „és még Pennyt is”. Érdekesség, hogy amikor a herceg 2019-ben autóbalesetet szenvedett, Erzsébet a nőt kérte meg, hogy beszélje rá a férjét arra, hogy hagyjon fel végleg a vezetéssel.

Penny volt az egyetlen olyan nem vér szerinti rokon, aki részt vehetett 2021-ben a herceg temetésén.

A koronában Natascha McElhone színésznő játssza majd a szerepét. A királyi családhoz közel állók gusztustalannak és ízléstelennek tartják, hogy a Netflix Penny és Fülöp állítólagos viszonyát is belefűzte a sorozatba. Persze tisztában vannak vele, hogy a széria készítői nem foglalkoznak az emberek érzéseivel, csak a bevételszerzés a fontos.

Ő volt Fülöp szerelme a királynő előtt

Mutatjuk, ki volt Fülöp herceg nagy szerelme Erzsébet királynő előtt.

Ő volt Fülöp herceg szerelme Erzsébet királynő előtt: feleségül akarta venni a gyönyörű színésznőt

Mutatjuk, ki volt Fülöp herceg nagy szerelme Erzsébet királynő előtt.

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük