Meghan hercegnének ezért kellett meztelenre vetkőznie több ember előtt: élete legkínosabb sztorijáról vallott
Meghan hercegné a podcastjában mesélte el a kínos élményét.

meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné ismét visszatért a podcastsorozatával, az Archetypes With Meghannal. Hetekig nem tett közzé új részt a Spotifyra, mert Erzsébet királynőt gyászolta. A királyi családban hivatalosan is letelt a gyászidőszak, így Harry herceg felesége is ismét gyártja a tartalmakat a csatornájára.

A legújabb epizód vendégei Margaret Cho színésznő és Lisa Ling újságírónő voltak, az ázsiai nőkről alkotott sztereotípiák köré épült a beszélgetés.

Meghan hercegné kínos élménye

Sussex hercegnéje felidézte, hogy még tinédzserként édesanyjával, Doria Raglanddal ellátogattak egy Los Angelesben található koreai fürdőbe, a helyhez élete legkínosabb élménye fűződik.

GettyImages-959890142
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Mint kiderült, csak és kizárólag meztelenül lehettek benn a fürdőben, bár nem csak Meghanéknak kellett megszabadulniuk a textiltől, hanem az összes vendégnek. Ettől függetlenül az akkor még fejlődésben lévő kamasz lány komoly traumaként élte meg mindezt.

- Ez egy nagyon megalázó élmény egy pubertáson áteső lány számára, mivel belépsz egy szobába, ahol olyan kilenc és kilencven év közötti nők vannak, akik meztelenül mászkálnak, és arra várnak, hogy egy bőrradírkezelést kapjanak az egyik asztalon - emlékezett vissza.

Szíve szerint csak arra vágyott, hogy belebújhasson egy fürdőruhába.

- Miután túl voltam azon a kamaszkori zavaron, anyukámmal felmentünk az emeletre, leültünk egy szobába, és a világ legfinomabb tésztáját ettük.

Meghan hercegné hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Meghan hercegnére Christine Mathis.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük