Diana élete utolsó fotózásán álomszép volt: címlapja megjelenése után egy hónappal hunyt el

Diana hercegnőt Mario Testino sztárfotós örökítette meg utoljára hivatalos fotózáson.

Diana hercegnő utolsó fotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egész világot megrázta, amikor Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én tragikus körülmények között életét vesztette Párizsban. A Szívek királynőjét napjainkban is több millióan gyászolják a világon, ami nem csoda, hiszen amikor Károly herceg feleségül vette, pillanatok alatt belopta magát az emberek szívébe hihetetlen kedvességével és bájával. A jótékonykodás mellett divatikonná is vált, 1997-ben a Vanity Fair azért szervezett le vele egy címlapfotózást, hogy a ruháinak aukcióba bocsátását promotálják.

Diana hercegnő utolsó fotózása

A címlapfotózásra a világ egyik legnépszerűbb divat- és sztárfotósát, Mario Testinót kérték fel, aki karrierje során számtalan hírességről készíthetett képeket, például Angelina Jolie-ról, Brad Pittről, Penelope Cruzról, de a királyi család több tagját is megörökíthette. Harry hercegről, Vilmosról és Katalinról, illetve Károly hercegről és Kamilla hercegnéről is csinált portrékat.

Az 1997-es fotózást élete egyik legnagyobb élményeként írja le, arra törekedett, hogy minél egyszerűbben örökítse meg a hercegnőt. Csak leheletnyi sminket használtak, se ékszereket, se tiarát nem aggattak rá, persze ezekre nem is volt szüksége a hercegnőnek, hiszen már a mosolyával elbűvölt mindenkit maga körül. A címlap júliusban jelent meg, sajnos egy hónapra rá a hercegnő örökre lehunyta a szemeit.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű felvételek készültek Diana hercegnőről.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük