Halle Berry felismerhetetlenül fest: hihetetlen, hogy néz ki új filmjében
Halle Berry most nem tündököl, bevert arcú MMA-harcosként láthatják a nézők.

halle-berry-getty
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi színésznőket a világ legszebbjei közt tartják számon: ott tündökölnek a magazinok címlapján, és hibátlan külsővel jelennek meg a vörös szőnyegen. Ám egy cseppet sem jönnek zavarba, ha egy filmszerep miatt fel kell áldozniuk a gyönyörű megjelenést, a hitelesség kedvéért azt is bevállalják, hogy felismerhetetlenre csúnyítsák őket a maszkmesterek.

Halle Berry karrierje 1989-ben kezdődött, azóta számos karaktert öltött magára. Láthattuk dögös Macskanőként és irtó szexi Bond-lány képében is, de most egészen új oldalát ismerhetjük meg: A Bruised című filmben bevert szemű, rasztahajú MMA-harcost formál meg, akinek sportolóként leáldozóban a csillaga, valamint hatéves fia felügyeleti jogáért is kénytelen küzdeni.

Így fest Halle Berry új filmjében

Az alkotás a 2020-as Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált szeptember 12-én, a rajongók rögtön lázba jöttek, miután megláttak pár pillanatképet belőle, hiszen alig ismerték fel, hogy ki szerepel rajtuk.

„Remélem, hogy Halle Berry újra Oscart nyer ezért, vagy legalább jelölik a díjra” - lelkendezett egy hozzászóló.

Mások szerint az 54 éves filmcsillagot még a hatalmas, lila monokli sem tudja elcsúfítani, így is fantasztikusan néz ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️ #TIFF2020 #BruisedTheMovie @variety. (📷 @Cliffwatts)

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

A kinézete mellett még valamivel meglepte a közönséget, ezúttal nemcsak színészi tehetségéről győződhetünk meg, de a rendezői székben is ő foglalt helyet. Vonakodva fogadta, amikor a producerek előálltak ezzel az ötlettel, de miután elolvasta a forgatókönyvet, annyira magával ragadta a cselekmény, hogy igent mondott a felkérésre.

Így lett sztár Halle Berryből

Halle Berrynek nem volt könnyű megvetnie a lábát a szórakoztatóiparban. Mielőtt örökre beírta volna magát a filmtörténelembe, mint a világ első afroamerikai színésznője, aki elnyerte az Oscar-díjat, neki is sok nehézséggel kellett szembesülnie.

Ezt is szeretjük