A 76 éves Goldie Hawnt fürdőruhában fotózták: Görögországban kapták le a nyaraláson

Goldie Hawn és Kurt Russel strandolós fotóit csak imádni lehet. A színésznő nagyon csinos volt.

Goldie Hawn fürdőruhás fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Goldie Hawnt fürdőruhában fotózták. A 76 éves filmcsillag és élete párja, Kurt Russell Görögországban pihennek éppen. A strandolós fotóikon jól látszik, a színésznő remekül érzi magát a bőrében.

A sztárpárt hajókázás közben kapta lencsevégre egy szemfüles lesifotós. Az, ahogy napoztak, és ringatóztak a vízen, sokaknak első közös filmjüket, az 1987-ben készült A vasmacska kölykeit juttatta eszébe.

Goldie Hawn fürdőruhás fotója

Nemcsak a nosztalgia húrjai pendültek meg a kommentelőknél a fotókat látva, hanem az álluk is leesett: jó páran nem tudnak betelni azzal, ahogy Hawn kinéz hetven fölött. A fekete, mélyen dekoltált fürdőruha láttatni engedte vékony lábait és fitt alakját.

A szenzációs forma nem csupán a genetika számlájára írható fel, sokat tesz azért, hogy megőrizze karcsúságát és vékonyságát. Igyekszik arra, hogy minél aktívabb életet éljen. Ügyel rá, hogy az elfoglalt napirendjéből adódó időhiány sose lehessen kifogás a sport kihagyására. Az a filozófiája, ha nincs egy órája arra, hogy mozogjon, akkor is edz minimum 15 percet.

Danielle Steel friss fotói

Az írónő Instagram-oldalán tartja a kapcsolatot a rajongóival, ahova rendszeresen posztol magáról friss képeket. Szerintünk nagyon csinos, ráadásul látszik az öltözködésén is, hogy mennyire a divat megszállottja. Képes összeállításunkban megnézheted Danielle Steel friss képeit.

A 74 éves Danielle Steel szenzációsan néz ki: friss fotókon a romantikus könyvek írója

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük