A 76 éves Helen Mirren istennőként tündökölt pink-lila estélyijében: káprázatos képek készültek róla

Helen Mirren a People magazin kedvéért bújt a pink-lila estélyibe.

helen-mirren-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A People magazin minden évben elkészíti a Beautiful Issue, azaz a Gyönyörű kiadványát, amelynek kapcsán inspiráló női hírességekkel készítenek anyagokat. Idén Helen Mirrent érte a megtiszteltetés, hogy szerepeljen a lapszámban.

A 76 éves színésznőről számos gyönyörű felvétel készült, a fotózás kedvéért még egy pink-lila estélyibe bújt.

Helen Mirren pink-lila estélyiben

A People magazin Instagram-oldalán is megosztotta a Mirrenről készült felvételeket, a színésznő olyan volt, akár egy istennő. A rajongók nem győzték dicsérni a képeket: "Kívülről és belülről is gyönyörű ember, ráadásul fantasztikus színésznő!", "Mindig is becsültem ezt a gyönyörű hölgyet. Szerintem lenyűgöző, elegáns és nagyon szép nő!", "Ő a filmipar egyik kincse" - fogalmazták a rajongók.

A lap egy interjút is készített a 76 éves sztárral, aki elmondta, sosem tartotta magát gyönyörűnek, ezért ledöbbent, amikor felkérték arra, hogy szerepeljen a kiadványban.

- Léteznek hihetetlenül gyönyörű emberek a világon, és abszolút öröm rájuk nézni, akár férfiról, akár nőről beszélünk. De a legtöbbünk nem szép. Vannak más jellemvonásaink is, amelyek éppoly erősek, mint a szépség. És szeretném, ha ezeket a dolgokat ünnepelnénk - fogalmazta.

Több mint 55 éve tartó karrierje alatt számos rangos elismerést bezsebelt: egy Oscar-, két Golden Globe-, négy BAFTA-, négy Emmy- és egy Tony-díjat kapott. Sokan azt gondolnák, hogy ennyi tapasztalat és díj után már semmi nem tudja meglepni, de ez nincs így, a mai napig zavarba jön, ha egy-egy új munkába belekezd. Azt vallja, az embernek egy bizonyos mértékig tovább kell dolgoznia önmagán, a benne keletkező félelmeire pedig a legjobb megoldást mindig is az idő nyújtotta.

- Valóban egyszerű: meg kell öregedni. Ez mindenkivel megtörténik. Mások öregedésnek emlegetik, én viszont felnőtté válásnak hívom. Az egyik előnye az, hogy szó szerint bölcsebbé válsz. Az élet egy állandó tanulási folyamat.

A Titanic sztárjának fiatalkori fotói

A magyar nézők zöme a Titanicból ismerheti őt, ezért olyan képeket gyűjtöttünk Gloria Stuartról, amelyek még a karrierje legelején születtek. Olyan felvételt is láthatsz róla, ami élete utolsó évében készült róla.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük