A 76 éves Helen Mirren istennőként tündökölt pink-lila estélyijében: káprázatos képek készültek róla
Helen Mirren a People magazin kedvéért bújt a pink-lila estélyibe.

helen-mirren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A People magazin minden évben elkészíti a Beautiful Issue, azaz a Gyönyörű kiadványát, amelynek kapcsán inspiráló női hírességekkel készítenek anyagokat. Idén Helen Mirrent érte a megtiszteltetés, hogy szerepeljen a lapszámban.

A 76 éves színésznőről számos gyönyörű felvétel készült, a fotózás kedvéért még egy pink-lila estélyibe bújt.

Helen Mirren pink-lila estélyiben

A People magazin Instagram-oldalán is megosztotta a Mirrenről készült felvételeket, a színésznő olyan volt, akár egy istennő. A rajongók nem győzték dicsérni a képeket: "Kívülről és belülről is gyönyörű ember, ráadásul fantasztikus színésznő!", "Mindig is becsültem ezt a gyönyörű hölgyet. Szerintem lenyűgöző, elegáns és nagyon szép nő!", "Ő a filmipar egyik kincse" - fogalmazták a rajongók.

A lap egy interjút is készített a 76 éves sztárral, aki elmondta, sosem tartotta magát gyönyörűnek, ezért ledöbbent, amikor felkérték arra, hogy szerepeljen a kiadványban.

- Léteznek hihetetlenül gyönyörű emberek a világon, és abszolút öröm rájuk nézni, akár férfiról, akár nőről beszélünk. De a legtöbbünk nem szép. Vannak más jellemvonásaink is, amelyek éppoly erősek, mint a szépség. És szeretném, ha ezeket a dolgokat ünnepelnénk - fogalmazta.

Több mint 55 éve tartó karrierje alatt számos rangos elismerést bezsebelt: egy Oscar-, két Golden Globe-, négy BAFTA-, négy Emmy- és egy Tony-díjat kapott. Sokan azt gondolnák, hogy ennyi tapasztalat és díj után már semmi nem tudja meglepni, de ez nincs így, a mai napig zavarba jön, ha egy-egy új munkába belekezd. Azt vallja, az embernek egy bizonyos mértékig tovább kell dolgoznia önmagán, a benne keletkező félelmeire pedig a legjobb megoldást mindig is az idő nyújtotta.

- Valóban egyszerű: meg kell öregedni. Ez mindenkivel megtörténik. Mások öregedésnek emlegetik, én viszont felnőtté válásnak hívom. Az egyik előnye az, hogy szó szerint bölcsebbé válsz. Az élet egy állandó tanulási folyamat.

A Titanic sztárjának fiatalkori fotói

A magyar nézők zöme a Titanicból ismerheti őt, ezért olyan képeket gyűjtöttünk Gloria Stuartról, amelyek még a karrierje legelején születtek. Olyan felvételt is láthatsz róla, ami élete utolsó évében készült róla.

Ezt is szeretjük