Helen Mirren és ritkán látott férje: Taylorral 35 éve elválaszthatatlanok egymástól
Helen Mirren sosem akart férjhez menni, ám Taylor Hackford megváltoztatta az álláspontját.

helen-mirren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Helen Mirren nem igazán ábrándozott arról, hogy egyszer férjhez megy, azonban az élet más forgatókönyvet szánt neki, idén decemberben Taylor Hackford rendezővel már a 24. házassági évfordulójukat ünnepelhetik meg.

A színésznő legutóbb a cannes-i filmfesztiválon mutatkozott együtt élete párjával, nagyon aranyosan mutattak egymás oldalán.

Helen Mirren és férje

A színésznő egy gyönyörű, napsárga Dolce & Gabbana estélyiben tündökölt, ezen a felvételen éppen a rendező oldalára dőlt. Le sem tagadhatnák, mennyire mély a kötődés köztük.

GettyImages-1327323835
Fotó: Dominique Charriau / Getty Images Hungary

Az 1985-ös Halálbalett című film forgatásán sodorta össze az élet őket egymással, ám akkor még Hackford egy másik nő férje volt. Miután tönkrement a házassága, utána 1986-ban kezdtek randevúzni egymással. A férfi válását 1987-ben mondta ki hivatalosan a bíróság. 11 év járás után döntöttek a házasság mellett, 1997 szilveszterén mondták ki a boldogító igent, erről Helen Mirren az AARP-nek mesélt.

Nagyon tudatosan a munkámat választottam a kapcsolataim helyett, egészen addig, amíg meg nem ismerkedtem Taylorral. 38 éves voltam, amikor találkoztam vele, ez sokak szemében elég későnek számíthat. Végül azért házasodtunk össze, mert rájöttünk, hogy örökké együtt maradunk. Főleg jogi okok álltak az esküvőnk hátterében, a birtokvásárlást és egyéb bonyolult dolgokat könnyebb intézni házasként. Azt is éreztük, hogy a családtagjaink már örülnének, ha összekötnénk az életünket - fogalmazta kendőzetlen őszinteséggel.

Ez a fotó 1996-ban készült róluk.
Ez a fotó 1996-ban készült róluk.
Fotó: Lindsay Brice / Getty Images Hungary

- Mindig azt vallottam, nem vagyok házasságellenes, szimplán csak ez nem az én ízlésemnek való, olyan, mint a fehérrépa. Nagyon sok időbe telt, mire rájöttem, hogy tulajdonképpen megszerettem az ízét - viccelődött.

2021-ben a Telegraphnak mesélte el, hogy a 2020-as karanténidőszak jót tett a kapcsolatuknak, hiszen a filmiparban dolgozva mind a kettejük élete nagyon pörgős és változatos, emiatt fárasztó is.

- Szó szerint soha nem töltöttünk együtt ennyi időt. A tavalyi év katasztrófává is válhatott volna nekünk emiatt, de fantasztikusan alakult. Jó érzés volt megtapasztalni azt, amit az átlagemberek szoktak egy kapcsolatban. Itt a normális, átlagos és ismétlődő időbeosztásokra gondolok, ami szerintem nagyon kényelmes is egyben. 

Goldie Hawn és Kurt Russell szerelmének története

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Goldie Hawn és Kurt Russell. Cikkünkből megtudhatod azt is, hogy szerettek egymásba.

Ezt is szeretjük