Sophia Loren fehérneműs fotói: ilyen dögös idomokkal hódított a 60-as években
Sophia Loren nőies alakjával meghódította Hollywoodot.

sophia-loren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"A szépség belülről fakad” - tartja a sokat emlegetett mondás. Sophia Loren nem is érthetett volna jobban egyet ezzel. Számtalanszor hangoztatta, hogy az önszeretet tesz igazán vonzóvá.

A kétszeres Oscar-díjas színésznőre a 20. század szexszimbólum sztárjaként gondolunk. Karizmatikus kisugárzásával és lehengerlő szépségével elég volt csak megjelennie a nagyvásznon, hogy a moziterem közönségének elakadjon a lélegzete.

Sophia Loren fehérneműs fotói

Bár a sztár állítólag kifejezetten szégyellős típus, és a mai napig izgul, ha részt kell vennie valamilyen nyilvános eseményen, ez a lámpaláz a kamera előtt nem jellemezte. Akár azt is bevállalta, hogy áttetsző ruhában vagy lenge fehérneműben fotózzák. Ez a két 1965-ben készült fotó is jól példázza, büszkén mutatta meg nőies alakját. A második fotóért kattints a bejegyzés jobb oldalán látható fehér nyílra.

Az 1934-es születésű csillag nem véletlenül vallja a mai napig, hogy a magabiztosság a kulcs, sikerét annak tulajdonítja, hogy bármit is mondtak neki, mindig hitt önmagában. Őt magát is hosszú út vezette el odáig, mire elfogadta és megszerette azt, amit a tükörben lát.

Édesanyja egyedül nevelte fel három testvérével együtt. A második világháború alatt sokat kellett nélkülözniük, volt, hogy ételre sem futotta, így Loren beteges, sovány kislányként cseperedett fel, aki az osztálytársai célpontjává vált. Alkata miatt piszkafának csúfolták.

sophia loren 2
Fotó: John Springer Collection / Getty Images Hungary

Bár 15 éves korára gyönyörű kamasszá serdült, aki második lett egy szépségversenyen Nápolyban, a filmes karrierje elején is sokszor megszólták a külseje miatt. Túl magasnak kiáltották ki, és a vonásait sem találták megfelelőnek, sokan az orrát kritizálták.

- Próbáltam arra törekedni, hogy ne hallgassak ezekre az emberekre. Azt mondták, hogy az orrom túl hosszú, a szám túl nagy. A szavaik nem bántottak meg, mert hinni magadban olyan, mint egy háború. Meg kell nyerned az ilyen csatákat - mesélte a The Hollywood Reporter interjújában. 

Legendás filmcsillagok fürdőruhában

Képes összeállításunkban mutatjuk a 20. század díváit a strandon vagy a medence partján.

Ezt is szeretjük