Elon Musk 74 éves édesanyjának fürdőruhás címlapja: Maye nagyon fiatalos

Maye Musk fürdőruhában pózolt a Sports Illustrated címlapján.

maye-musk-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elon Musk édesanyja, Maye Musk történelmet írt, ugyanis ő lett a legidősebb modell, aki a Sports Illustrated címlapjára került fürdőruhában.

A 74 éves asszony fiatalon rengeteget modellkedett, ám idősebb korában is rendszeresen kap felkéréseket, amiket szívesen elvállal.

Maye Musk fürdőruhában

A Sports Illustrated legújabb számának elején egy narancssárga-krémszínű fürdőruhában pózolt. Az egyberészest a Maygel Coronel üzletből szerezték be.

A címlapot a közösségi oldalán is megosztotta, még a követőinek is leesett az álluk a kép láttán, többen megjegyezték, hogy mennyire gyönyörű, nőies és fiatalos.

Rajta kívül a magazin az idei nyári szezonra Kim Kardashiannal, Ciarával és Yumi Nu plus size modell-lel is készített címlapsztorikat.

- Az első reakcióm az volt, hogy soha nem álmodhattam volna ilyesmiről, mert miért is tenne bárki is egy 74 éves nőt a borítójára, főleg fürdőruhában. Szerintem ettől majd a hetvenes éveikben járó nők jobban fogják érezni magukat úszás közben, valamint a húszas-harmincas éveikben járó hölgyek is - fogalmazta a People magazinnak.

- Amikor mi, nők a strandra megyünk, félénkek vagyunk a testünkkel kapcsolatban, ellenben a férfiak simán mászkálnak még akkor is, ha szörnyen néznek ki, egyszerűen ez nem érdekli őket.

Maye Musk fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt már fiatalon is Maye Musk.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük