Elon Musk 74 éves édesanyjának fürdőruhás címlapja: Maye nagyon fiatalos
Maye Musk fürdőruhában pózolt a Sports Illustrated címlapján.

maye-musk-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elon Musk édesanyja, Maye Musk történelmet írt, ugyanis ő lett a legidősebb modell, aki a Sports Illustrated címlapjára került fürdőruhában.

A 74 éves asszony fiatalon rengeteget modellkedett, ám idősebb korában is rendszeresen kap felkéréseket, amiket szívesen elvállal.

Maye Musk fürdőruhában

A Sports Illustrated legújabb számának elején egy narancssárga-krémszínű fürdőruhában pózolt. Az egyberészest a Maygel Coronel üzletből szerezték be.

A címlapot a közösségi oldalán is megosztotta, még a követőinek is leesett az álluk a kép láttán, többen megjegyezték, hogy mennyire gyönyörű, nőies és fiatalos.

Rajta kívül a magazin az idei nyári szezonra Kim Kardashiannal, Ciarával és Yumi Nu plus size modell-lel is készített címlapsztorikat.

- Az első reakcióm az volt, hogy soha nem álmodhattam volna ilyesmiről, mert miért is tenne bárki is egy 74 éves nőt a borítójára, főleg fürdőruhában. Szerintem ettől majd a hetvenes éveikben járó nők jobban fogják érezni magukat úszás közben, valamint a húszas-harmincas éveikben járó hölgyek is - fogalmazta a People magazinnak.

- Amikor mi, nők a strandra megyünk, félénkek vagyunk a testünkkel kapcsolatban, ellenben a férfiak simán mászkálnak még akkor is, ha szörnyen néznek ki, egyszerűen ez nem érdekli őket.

Maye Musk fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt már fiatalon is Maye Musk.

Ezt is szeretjük