A 74 éves Danielle Steel szenzációsan néz ki: friss fotókon a romantikus könyvek írója
Danielle Steel sosem állna le a munkával.

danielle-steel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Danielle Steel első könyve, a Hazamegyek 1972-ben került a boltok polcaira, ekkor volt 25 esztendős. Azóta már 190 könyvet írt, és a mai napig él benne a vágy, hogy újabb és újabb szívet melengető történettel lepje meg rajongóit. A romantikus regényeiről elhíresült írónő olyan művekkel vált népszerűvé, mint a Zoya, a Kaleidoszkóp vagy a Hullócsillagom. Több történetét még meg is filmesítették, ezek a tévéfilmek főleg a ’90-es években jelentek meg.

Danielle Steel szenzációsan néz ki

Gyerekként apácának készült, majd divattervezőnek, végül mégis az írás lett az élete. Amikor a gyermekei kicsik voltak, főleg akkor gyártotta a könyveket, amikor a lurkók aludtak vagy iskolában voltak. A Harvard Business Review-nak adott interjújából kiderült, hogy a kiadója az egyik évben négy helyett már hat Steel-könyvet várt el tőle, jelenleg hetet kell leadnia, amit 2021-ben sikeresen teljesített, ez első hallásra elég húzósnak tűnik. Általában egyszerre több sztorin dolgozik, szinte az egész napja írással telik.

- Amikor egy könyvön dolgozom, akkor tényleg nagyon bele tudok merülni. Rengeteg energiám van, és nem alszom sokat, nincs hobbim. Nem kertészkedek és nem makramézom. Soha nem vettem zongoraleckéket. Nagyon-nagyon fegyelmezett vagyok. Nagyjából húszórás munkaidőben dolgozom. Öt nap szabadságot veszek ki karácsonykor, ha a kiadóm engedi, és egy hetet a nyáron.

Azért is temetkezik ennyire a munkába, mert az összes gyermeke felnőtt, sajnos közülük egy már nem él, 1978-ban született fiát, Nicket 1998-ban veszítette el. A punkbandában éneklő fiatalember sajnos bipoláris zavarral küzdött, édesanyja hiába próbált segíteni neki, a legjobb orvosokat kutatta fel neki, de végül lítium-túladagolásban hunyt el. Ezt tartja élete legrosszabb élményének a mai napig, amikor megtörtént a tragédia, az íráshoz menekült, még egy könyvet is kiadott róla.

- Sok mindent átéltem - válást, a fiam elvesztését -, és szívből írok olyan dolgokról, amelyek mindannyiunkkal megtörténnek. Nyílt és őszinte vagyok az érzelmekkel és azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyek bántanak, megijesztenek vagy boldoggá tesznek. Az emberek ehhez tudnak kapcsolódni. A másik dolog az, hogy valódi felelősséget érzek azért, hogy reményt keltsek másokban, és kitartásra ösztönözzem őket. Igen, rossz dolgok történnek a karaktereimmel, de hazahozom őket egy biztonságos helyre - magyarázta.

Az írónő Instagram-oldalán tartja kapcsolatot a rajongóival, ahova rendszeresen posztol magáról friss képeket. Szerintünk nagyon csinos, ráadásul látszik az öltözködésén is, hogy mennyire a divat megszállottja. Képes összeállításunkban megnézheted Danielle Steel friss képeit.

Ezt is szeretjük