A világ egyik legsikeresebb írónője: 70 évesen ilyen csinos Nora Roberts
Nora Roberts 1979 óta ír különböző műfajú regényeket.

nora-roberts
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül cseng olyan ismerősen Nora Roberts neve, hazánkban rengetegszer tűzik műsorukra a regényeiből készült filmeket a különböző tévécsatornák. Az írónő tollából olyan alkotások származnak, mint a Bukott angyal, az Azúrkék égbolt vagy A múlt titkai.

Napjainkban a legtermékenyebb bestsellerírók közt tartják számon. Összesen 225 történetet vetett papírra az évek során, melyeknek cselekménye közül 12 elevenedett meg a képernyőn is.

Nora Roberts ilyen csinos 70 évesen

Művei műfaját tekintve széles skálán mozog: rajongói számára akadnak romantikus és izgalmas sztorijai, és a fantasyt kedvelők is találnak fogukra valót könyvei között. Nem csak írásaiban jelenik meg a misztikum, arról is gyakran faggatják, hogy nézhet ki ilyen fiatalosan.

nora roberts 1
Fotó: Michael Loccisano / Getty Images Hungary

Friss képei alapján lehetetlenség eltalálni, hogy 2020 októberében már hetven szál gyertyát fújhatott el születésnapi tortájáról. Szerinte erről az tehet, hogy nem fásult bele a munkájába, hiszen hivatása a legkedvesebb időtöltése.

- Minden egyes nap dolgozom, körülbelül hat-nyolc órát szánok az írásnak. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy az a hivatásom, amit a legjobban szeretek - mesélte a Sunday Timesnak 2020 novemberében.

nora roberts 2
Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

Sokan nem tudják róla, hogy karrierjét a puszta véletlennek köszönheti. Ugyan kislány korától imádott olvasni, nem az irodalom terén képzelte el jövőjét. Évekig titkárnőként dolgozott, ám egy váratlan esemény miatt teljesen új irányt vett a sorsa.

1979-ben olyan nagy hóvihar tombolt a városban, ahol lakott, hogy ki sem tudott mozdulni az otthonából. Azért, hogy hasznosan töltse az időt, elkezdett történeteket írni, végül nagyon beleszeretett a regényalkotásba, így feladta az állását, és annak szentelte az életét.

Danielle Steel 73 évesen

A 73 éves írónő munkája mellett nagy rajongója a divatnak, nem csoda, hogy Instagram-oldalán szebbnél szebb ruhákban láthatják a rajongói. Egy igazi díva, ráadásul éveket letagadhatna a korából, annyira csinos. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a romantikus regények írója.

Ezt is szeretjük