J. K. Rowling 26 éves lánya igazi szépség - Képeken a ritkán látott Jessica
A Harry Potter-könyvek írónője háromszoros édesanya.

jk-rowling-lanya-jessica-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

J. K. Rowling könyvein, a Harry Potter-szérián egy egész generáció nőtt fel. A varázslótanonc kalandja annyira az irodalmi szubkultúra részévé vált, hogy már hazánkban is jó néhány iskola felvette a kötelező olvasmányok listájára.

Ilyen nagy lánya van J. K. Rowlingnak

Az írónő fantáziájának szüleményeiről rengeteget tudunk, magánéletéről viszont csak ritkán hallani. Rowling háromgyerekes édesanya, csemetéit ennek ellenére nem sokszor láthattuk, még a filmpremiereken vagy az éppen aktuális könyv megjelenésére rendezett partikon sem. A sztár legidősebb lánya, Jessica már 26, fia, David 16 éves, legkisebb lánya, Mackenzie pedig 14 esztendős.

Jessica az írónő első házassága alatt született Jorge Arantes portugál újságírótól. A frigy nem végződött túl jól: Rowlingnak el kellett menekülnie Portugáliából az akkor öt hónapos lányával, ugyanis a férje rendszeresen verte őt - távoltartási végzést kellett kérnie ellene, mikor megjelent Skóciában a nővérénél, ahol menedéket keresett a kislányukkal.

Hányattatott múltja ellenére Jessica kiegyensúlyozott és sikeres felnőtt nő lett. Ő a JC Closefit márka dizájnere, valamint igazán tehetséges énekesnő, sőt, a Youtube-on is bontogatja a szárnyait. Szerelmi téren is szerencsésnek mondhatja magát: már két éve él kapcsolatban kedvesével, Ronny Diaszal.

   

Ennyit változtak a Harry Potter sztárjai

A filmek elkészülte óta rengeteget változtak a varázslóiskola egykori tanulói - nézd meg, milyen jól néznek ki ma a szereplők!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük