A sztárpár 13 év házasság után különköltözött: emiatt veszett össze Gisele Bündchen és Tom Brady
Gisele Bündchen és Tom Brady házassága továbbra is a tönk szélén van.

GettyImages-1126755078
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még szeptember elején írtunk arról, hogy Gisele Bündchen és Tom Brady házassága a tönk szélére került 13 év után.

A CNN forrásai szerint a modell és a sportoló már nem is élnek egy fedél alatt, annyira elmérgesedett a viszonyuk.

Gisele Bündchen és Tom Brady már nem is élnek együtt

A két sztár már egy ideje külön otthonban lakik, válásról egyelőre nem szólnak a hírek, de az már árulkodó, hogy nem képesek egy fedél alatt élni. A konfliktus forrását az okozta, hogy az amerikai futballista az év elején bejelentette visszavonulását, hogy a családjára koncentráljon, ám meggondolta magát. Márciusban közölték, hogy a Tampa Bay Buccaneers irányítójaként tér vissza.

GettyImages-955759070
Fotó: Neilson Barnard / Getty Images Hungary

A 42 éves modell az Elle magazin 2022. szeptemberi számában mesélt házasságukról. A lapnak bevallotta, aggasztja, hogy férje visszatért a pályára.

- Ez egy nagyon erőszakos sport, és ott vannak a gyerekeink. Szeretném, ha jobban jelen lenne az életünkben. Határozottan újra és újra átbeszéltem vele a dolgokat, de végső soron úgy gondolom, mindenkinek olyan döntést kell meghoznia, ami számára kedvező. Neki is azt kell hajszolnia, ami az örömét szolgálja.

GettyImages-1131309973
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Tom Brady a Let's Go! podcastban beszélt arról kedden, hogy az NFL-ben töltött évei alatt mennyi mindenről le kellett mondania. Nyilvánvalóan őt is bántja, hogy nincs annyi ideje a magánéletére, amennyit azt a szerettei elvárnák tőle.

- 23 éve nem volt karácsonyom, se hálaadásom. Nem ünnepeltem a szülinapokat azokkal a szeretteimmel, akik augusztus és január vége között születtek. Nem tudok ott lenni a temetéseken és az esküvőkön sem. Azt hiszem, egy idő után eljut arra a pontra az ember, amikor azt mondja magában: "Tudod mit? Már bőven elértem eleget, elég volt, itt az idő, hogy továbblépjek, és az élet más részeivel foglalkozzak" - fogalmazta.

A modell és a sportoló 2006 decemberében ismerkedtek meg, egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, járni kezdtek, majd 2009-ben összeházasodtak. Két gyerekük született, Benjamin az esküvőjük évében, Vivian 2012-ben látta meg a napvilágot. Tomnak előző kapcsolatából 2007-ben lett egy fia, Jack.

Sztárok, akikről már elfelejtettük, hogy együtt voltak

Olyan egykori sztárpárokat mutatunk, akikről már sokan elfelejtették, hogy házasságban éltek.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük