A sztárpár 13 év házasság után különköltözött: emiatt veszett össze Gisele Bündchen és Tom Brady

Gisele Bündchen és Tom Brady házassága továbbra is a tönk szélén van.

GettyImages-1126755078
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még szeptember elején írtunk arról, hogy Gisele Bündchen és Tom Brady házassága a tönk szélére került 13 év után.

A CNN forrásai szerint a modell és a sportoló már nem is élnek egy fedél alatt, annyira elmérgesedett a viszonyuk.

Gisele Bündchen és Tom Brady már nem is élnek együtt

A két sztár már egy ideje külön otthonban lakik, válásról egyelőre nem szólnak a hírek, de az már árulkodó, hogy nem képesek egy fedél alatt élni. A konfliktus forrását az okozta, hogy az amerikai futballista az év elején bejelentette visszavonulását, hogy a családjára koncentráljon, ám meggondolta magát. Márciusban közölték, hogy a Tampa Bay Buccaneers irányítójaként tér vissza.

GettyImages-955759070
Fotó: Neilson Barnard / Getty Images Hungary

A 42 éves modell az Elle magazin 2022. szeptemberi számában mesélt házasságukról. A lapnak bevallotta, aggasztja, hogy férje visszatért a pályára.

- Ez egy nagyon erőszakos sport, és ott vannak a gyerekeink. Szeretném, ha jobban jelen lenne az életünkben. Határozottan újra és újra átbeszéltem vele a dolgokat, de végső soron úgy gondolom, mindenkinek olyan döntést kell meghoznia, ami számára kedvező. Neki is azt kell hajszolnia, ami az örömét szolgálja.

GettyImages-1131309973
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Tom Brady a Let's Go! podcastban beszélt arról kedden, hogy az NFL-ben töltött évei alatt mennyi mindenről le kellett mondania. Nyilvánvalóan őt is bántja, hogy nincs annyi ideje a magánéletére, amennyit azt a szerettei elvárnák tőle.

- 23 éve nem volt karácsonyom, se hálaadásom. Nem ünnepeltem a szülinapokat azokkal a szeretteimmel, akik augusztus és január vége között születtek. Nem tudok ott lenni a temetéseken és az esküvőkön sem. Azt hiszem, egy idő után eljut arra a pontra az ember, amikor azt mondja magában: "Tudod mit? Már bőven elértem eleget, elég volt, itt az idő, hogy továbblépjek, és az élet más részeivel foglalkozzak" - fogalmazta.

A modell és a sportoló 2006 decemberében ismerkedtek meg, egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, járni kezdtek, majd 2009-ben összeházasodtak. Két gyerekük született, Benjamin az esküvőjük évében, Vivian 2012-ben látta meg a napvilágot. Tomnak előző kapcsolatából 2007-ben lett egy fia, Jack.

Sztárok, akikről már elfelejtettük, hogy együtt voltak

Olyan egykori sztárpárokat mutatunk, akikről már sokan elfelejtették, hogy házasságban éltek.

Ez a színésznő volt George Clooney első felesége - 3 év után váltak el egymástól

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük