Leonardo DiCapriót és a 27 éves Gigi Hadidot így kapták le: kapcsolatuk a következő szintre lépett a bennfentes szerint
Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

dicaprio cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus végén derült ki, hogy Leonardo DiCaprio és Camila Morrone szakítottak négy év után. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a színész továbblépett.

A 47 éves színészt összeboronálták már egy ukrán modellel, de szóba került a 27 éves Gigi Hadid neve is. A sztármodellel le is kapták a hétvégén, írta meg a Page Six

Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid közös fotója

A New York-i divathét exkluzív partiján fotózták le őket, miközben meghitten beszélgettek egymással. 

Az amerikai lap a forrásaira hivatkozva közölte, hogy a két híresség az elmúlt hónapokban került közelebb egymáshoz, ugyanaz a baráti társaságuk, innen jött az ismertség.

Eleinte csak a barátaikkal együtt lógtak, ám elkezdtek kettesben is eljárni randevúkra. Bár a viszonyuk komolyabb és intimebb szintre került, nem akarnak semmit sem elsietni.

- DiCaprio nem az a fajta, aki egyik kapcsolatból a másikba lép át. Nem ugrik bele viszonyokba. Lassú tempóban halad Gigivel - fogalmazta a forrás.

GettyImages-1187529662
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

Voltak arra vonatkozó viccek és szóbeszédek, hogy DiCaprio nem szereti a 25 évnél idősebb nőket, mert azok már sokkal komolyabb elköteleződésre, házasságra és gyerekre vágynak, így Hadid elég kivételes választásnak tűnik.

A 27 éves modell ráadásul már édesanya, előző párjával, Zayn Malikkal egy gyereket vállaltak, kislányuk, Khai 2020 szeptemberében jött a világra.

Amal Clooney a premieren

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Amal Clooney George Clooney és Julia Roberts új filmjének világpremierjén.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük