Sylvester Stallone elárulta válása okát: őt is sokként érte, hogy elhagyta felesége

Sylvester Stallone a TMZ-nek árulta el válása okát.

Sylvester Stallone válásának oka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap derült ki, hogy Jennifer Flavin elhagyta Sylvester Stallonét 25 évnyi házasság után, a válási papírokat még a múlt héten adta be. A bírósági dokumentumban arra hivatkozott, hogy kibékíthetetlenné vált a viszonyuk, emellett azzal vádolta meg férjét, hogy szándékosan elherdálta a családi vagyont.

A válás hírére a külföldi médiumok újságírói azonnal nyomozásba kezdtek, hogy még több információt kiderítsenek a válás okáról, a TMZ-n megjelent egy cikk, amelyben bennfentesek árulták el, hogy a színész szeretett volna egy új kutyát, ami megvédené őket, de a feleség erre nem volt nyitott. Ezután csúnyán összevesztek, a vitájuk során pedig más problémáik is előjöttek, végül a Rocky sztárja vett egy rottweilert, az ebet Dwightnak nevezte el. Stallone tagadta, hogy egy új házi kedvenc ötlete vezetett volna a válásukig.

Sylvester Stallone válásának oka

A 76 éves színész elmondta, semmi sem igaz abból, hogy az új rottweilerük miatt adta be a válási papírokat a neje.

Utoljára 2022 márciusában jelentek meg együtt a vörös szőnyegen.
Utoljára 2022 márciusában jelentek meg együtt a vörös szőnyegen.
Fotó: Tasos Katopodis / Getty Images Hungary

- Nem egy ilyen triviális vita miatt ért véget a kapcsolatunk. Egyszerűen különböző irányba kezdtünk el haladni mindketten az életünkben. Nagyon tisztelem Jennifert, örökké szeretni fogom őt. Csodálatos nő, ő a legkedvesebb ember, akivel életemben találkoztam - nyilatkozta.

Újra elmondta azt is, hogy a jobb karján lévő, feleségéről készült arcképet nem bosszúból tetováltatta át a Rockyból ismert kutyája fejére, hanem azért, mert 14 év után hiába akarta felfrissíteni a tetkót, a munkálatok félresiklottak, és helyrehozhatatlan lett. Hozzátette, a hátán ugyanúgy ott van az a tetoválása, ami szintén Jennifert ábrázolja. Azt is tagadta, hogy rosszul bánt volna a családi vagyonnal.

A Page Sixnek egy bennfentes árulta el, hogy Stallonét olyan szinten elvakította felesége, hogy nem számított arra, valaha is véget érne a kapcsolatuk. Pont Oklahomában forgatott, amikor megtudta, Jennifer elindította ellene a válási procedúrát. Egyenesen sokként érte, hogy ez megtörtént, főleg azután, hogy pár nappal ezelőtt a nő még meg is látogatta őt a forgatás helyszínén.

GettyImages-632807196
Fotó: Stefanie Keenan / Getty Images Hungary

- Náluk szebb párra nem is gondolhatnál, Jennifer még meg is látogatta Stallonét Oklahomában, amíg forgatott. Úgy tűnt, minden rendben van köztük, fogalmam sincs, mi történhetett - magyarázta a bennfentes.

Egy másik informátor szerint nevetséges, hogy Jennifer az ügyvédeivel azt fogalmazta meg a dokumentumokban, hogy Stallone szándékosan herdálta el a családi vagyont, ebből semmi sem igaz.

-  Sylvester szándéka az volt, hogy megoldja a dolgokat Jenniferrel. Most nem tudom, mi fog történni, mert a nő úgy döntött, hogy nyilvánosság elé áll mindennel.

Flavin bátyja, Mitchel is értetlenül áll az egész szituáció előtt, ő a Daily Mailnek mondta el, őt is teljesen lesokkolta, hogy húga elhagyta a színészt. Utoljára februárban találkoztak, semmi jelét nem látta annak, hogy bármi probléma lett volna a kapcsolatukkal. Úgy tudja, a válási procedúra alatt Jen a floridai otthonukban, míg a filmcsillag Los Angeles-i házukban marad.

Az már csak hab a tetején, hogy reality show-t forgattak a család életéről, a tíz epizódra tervezett show-ból kilencet már felvettek, eredeti tervek szerint a Paramount+ csatornán lenne majd elérhető a műsor, de végül lesz-e a projektből valami, az egyelőre nem derült ki.

Jennifer Flavin fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt már fiatalon is Jennifer Flavin.

Sylvester Stallone felesége ilyen gyönyörű volt már fiatalon is: Jennifer modellként kereste a kenyerét

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük