Sylvester Stallone elárulta válása okát: őt is sokként érte, hogy elhagyta felesége
Sylvester Stallone a TMZ-nek árulta el válása okát.

GettyImages-1332078934
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap derült ki, hogy Jennifer Flavin elhagyta Sylvester Stallonét 25 évnyi házasság után, a válási papírokat még a múlt héten adta be. A bírósági dokumentumban arra hivatkozott, hogy kibékíthetetlenné vált a viszonyuk, emellett azzal vádolta meg férjét, hogy szándékosan elherdálta a családi vagyont.

A válás hírére a külföldi médiumok újságírói azonnal nyomozásba kezdtek, hogy még több információt kiderítsenek a válás okáról, a TMZ-n megjelent egy cikk, amelyben bennfentesek árulták el, hogy a színész szeretett volna egy új kutyát, ami megvédené őket, de a feleség erre nem volt nyitott. Ezután csúnyán összevesztek, a vitájuk során pedig más problémáik is előjöttek, végül a Rocky sztárja vett egy rottweilert, az ebet Dwightnak nevezte el. Stallone tagadta, hogy egy új házi kedvenc ötlete vezetett volna a válásukig.

Sylvester Stallone válásának oka

A 76 éves színész elmondta, semmi sem igaz abból, hogy az új rottweilerük miatt adta be a válási papírokat a neje.

Utoljára 2022 márciusában jelentek meg együtt a vörös szőnyegen.
Utoljára 2022 márciusában jelentek meg együtt a vörös szőnyegen.
Fotó: Tasos Katopodis / Getty Images Hungary

- Nem egy ilyen triviális vita miatt ért véget a kapcsolatunk. Egyszerűen különböző irányba kezdtünk el haladni mindketten az életünkben. Nagyon tisztelem Jennifert, örökké szeretni fogom őt. Csodálatos nő, ő a legkedvesebb ember, akivel életemben találkoztam - nyilatkozta.

Újra elmondta azt is, hogy a jobb karján lévő, feleségéről készült arcképet nem bosszúból tetováltatta át a Rockyból ismert kutyája fejére, hanem azért, mert 14 év után hiába akarta felfrissíteni a tetkót, a munkálatok félresiklottak, és helyrehozhatatlan lett. Hozzátette, a hátán ugyanúgy ott van az a tetoválása, ami szintén Jennifert ábrázolja. Azt is tagadta, hogy rosszul bánt volna a családi vagyonnal.

A Page Sixnek egy bennfentes árulta el, hogy Stallonét olyan szinten elvakította felesége, hogy nem számított arra, valaha is véget érne a kapcsolatuk. Pont Oklahomában forgatott, amikor megtudta, Jennifer elindította ellene a válási procedúrát. Egyenesen sokként érte, hogy ez megtörtént, főleg azután, hogy pár nappal ezelőtt a nő még meg is látogatta őt a forgatás helyszínén.

GettyImages-632807196
Fotó: Stefanie Keenan / Getty Images Hungary

- Náluk szebb párra nem is gondolhatnál, Jennifer még meg is látogatta Stallonét Oklahomában, amíg forgatott. Úgy tűnt, minden rendben van köztük, fogalmam sincs, mi történhetett - magyarázta a bennfentes.

Egy másik informátor szerint nevetséges, hogy Jennifer az ügyvédeivel azt fogalmazta meg a dokumentumokban, hogy Stallone szándékosan herdálta el a családi vagyont, ebből semmi sem igaz.

-  Sylvester szándéka az volt, hogy megoldja a dolgokat Jenniferrel. Most nem tudom, mi fog történni, mert a nő úgy döntött, hogy nyilvánosság elé áll mindennel.

Flavin bátyja, Mitchel is értetlenül áll az egész szituáció előtt, ő a Daily Mailnek mondta el, őt is teljesen lesokkolta, hogy húga elhagyta a színészt. Utoljára februárban találkoztak, semmi jelét nem látta annak, hogy bármi probléma lett volna a kapcsolatukkal. Úgy tudja, a válási procedúra alatt Jen a floridai otthonukban, míg a filmcsillag Los Angeles-i házukban marad.

Az már csak hab a tetején, hogy reality show-t forgattak a család életéről, a tíz epizódra tervezett show-ból kilencet már felvettek, eredeti tervek szerint a Paramount+ csatornán lenne majd elérhető a műsor, de végül lesz-e a projektből valami, az egyelőre nem derült ki.

Jennifer Flavin fiatalkori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt már fiatalon is Jennifer Flavin.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük