Brooke Shields és Andre Agassi volt a 90-es évek álompárja: emiatt ment tönkre a házasságuk

Brooke Shields a könyvében írta meg, miért futott zátonyra a házasságuk.

Brooke Shileds és Andre Agassi válásnak oka
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brooke Shileds és a teniszlegenda, Andre Agassi 1993-ban szerettek egymásba, ők voltak a kilencvenes évek egyik legkedveltebb álompárja.

1997-ben úgy döntöttek, ideje szintet lépni a kapcsolatban, ezért összeházasodtak. A modell és színésznő azonban azonnal megbánta, hogy igent mondott. 

Brooke Shileds és Andre Agassi válásnak oka

A most 57 éves Brooke Shileds 2014-ben úgy döntött, kiadja memoárját, ami a There Was a Little Girl címet kapta, ami magyarul annyit tesz, Egyszer volt egy kislány. Ebben visszaemlékezett az Andre Agassival kötött házasságára is, azt írta, már az esküvő másnapján rádöbbent, hatalmas hibát követett el. A kapcsolatuk ugyanis ekkor már nem volt olyan erős, mint az elején. 

Brooke Shields és Andre Agassi a kilencvenes évek álompárja volt.
Brooke Shields és Andre Agassi a kilencvenes évek álompárja volt.
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- Hirtelen megcsapott, tudtam, hogy hibát követtem el. A következő két évben alig láttuk egymást. Én a Suddenly Susan show-n dolgoztam, ő pedig különféle tornákra ment. Amikor veszített, elidegenedett tőlem, amikor nyert, ment is a következő tornára. Eltávolodtunk - fogalmazott a könyvben. 

1999-ben a sztárpár a válás mellett döntött annak ellenére, hogy a színésznő a mai napig úgy gondolja, ő volt a sportoló valaha volt legnagyobb szurkolója és támogatója. 

Brooke egy sajtóeseményen 2022 tavaszán.
Brooke egy sajtóeseményen 2022 tavaszán.
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

- Én voltam az, aki akkor is feltétel nélkül támogattam, amikor elmondta, tulajdonképpen teljesen kopasz, majdnem teljes felnőtt életében parókát hordott. Min változtatott volna ez? Én lehettem a legnagyobb szószólója és támogatója - fejtegette a sztár. 

Brooke Shields 2001-ben ismét férjhez ment, Chris Henchyvel azóta is egy párt alkotnak, van két lányuk. Andre Agassi szintén ebben az évben házasodott újra, ő Steffi Graf teniszjátékost vette el, született egy fiuk és egy lányuk. 

Brooke Shields pazar otthona

Képes összeállításunkban megnézheted Brooke Shields nemrégiben eladott Los Angeles-i otthonát.

Fotókon A kék lagúna szépségének Los Angeles-i otthona: lenyűgözően alakították ki Brooke Shields kertjét

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Jeff Kravitz

Ezt is szeretjük