Brooke Shields 15 éves lánya bikiniben pózolt: Grierből gyönyörű tinédzser lett
Brooke Shields kisebbik lánya, Grier bikiniben mutatta meg alakját.

brooke-shields-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyönyörű modell és színésznő, Brooke Shields volt a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legdögösebb sztárja. Az 1980-ban bemutatott filmje, A kék lagúna például igazi klasszikus, senki számára nem ismeretlen. 

A sztár 1993-ban Andre Agassi teniszezővel jött össze, akinek 1997 és 1999 között a felesége volt. Másodszor 2001-ben ment férjhez, Chris Henchyt ismerősök mutatták be neki 1999-ben. 

Brooke Shields lánya, Grier bikiniben

Brooke Shields két gyermeket szült Henchynek, első lányuk, Rowan 2003-ban, a második, Grier 2006-ban jött a világra. Mindkét lány a rivaldafényben nőtt fel és színésznő édesanyjuk szerint elképzelhető, hogy a nyomdokaiba lépnek. Rowan rendszeresen lép fel iskolai színdarabokban, a most 15 éves Griert pedig a modellkedés érdekli. 

– A lányaim sokkal érettebbek, mint amilyen én voltam ebben a korban, sokkal magabiztosabbak a testükkel kapcsolatban. Megvan bennük ugyanaz a makacsság és erő, ami bennem, de jobb az ítélőképességük. Nagyon féltékeny vagyok rájuk emiatt! De, természetesen én tettem őket ilyenné!” – nyilatkozta a büszke anyuka 2018-ban a People magazinnak. 

A tinikorát élő Grier a közösségi médiával is kacérkodik, van saját Instagram-oldala, ahol több mint 8600 követője van. Nem posztol túl sokat, de ha mégis, akkor gyakran olyan képet, amin szűk ruhát, esetleg bikinit visel. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire csinos Brooke Shields kisebbik lánya, Grier, aki modell szeretne lenni! 

Cover-fotó: Getty Images/Bravo

Ezt is szeretjük