Brooke Shields félmeztelen fotója: A kék lagúna 56 éves szépsége egy reklám kedvéért pózolt így
Brooke Shields megszabadult a felsőtől és a melltartótól is a fotós kedvéért.

GettyImages-81158597
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brooke Shieldset az egyik ruházati cég, a Jordache kérte fel, hogy szerepeljen a 2022-es kampányukban. A '80-as évek csodálatos modellje és színésznője természetesen igent mondott a felkérésre.

A reklámkampányhoz több felvétel is készült, az egyik fotó kedvéért csak egy farmert viselt, semmi mást.

Brooke Shields félmeztelen fotója

Brooke Shields Cass Bird divatfotós kedvéért még a felsőjét és a melltartóját is levette, és csak a farmer maradt rajta. Természetesen gondosan ügyeltek arra, hogy a kép ne fedje fel a sztár bájait teljesen, helyette inkább titokzatos és szexi hatást keltsen.

profimedia-0661030336
Fotó: Profimedia

Instagramjára csak úgy zúdultak a lájkok a dögös kép láttán, olyan híres modellek kommenteltek neki dicsérő szavakat, mint Helena Christensen vagy Christie Brinkley. A rajongók is istenítették őt: "Semmi sem állhat közéd és a szépséged közé!" "Azta, te örökkön örökké csodálatos maradsz!" "Csodálatos angyal vagy!" "Újra beléd estem, fantasztikusan nézel ki" - fogalmazták.

Shields már kislány kora óta modellkedik, 1966-ban, 11 hónaposan kapta meg élete első munkáját, az Ivory Soap cég számára készültek róla képek. Később a színészetbe is belecsöppent, az 1978-as Csinos kislány főszereplőjeként hívta fel magára a figyelmet, utána egyre több szerepet kapott, sokan az 1980-as A kék lagúna című mozifilmmel azonosítják. Ugyanebben az évben a Vogue címlapsztárja lett, ő volt a legfiatalabb akkor 14 évesen, aki ennek a neves divatmagazinnak a legelejére kerülhetett.

16 éves korára ő lett Amerika imádott tinisztárja, szinte nem volt ember akkoriban az országban, aki ne ismerte volna fel bájos vonásait. Szépségéből természetesen semmit nem veszített, 56 évesen fantasztikus formában van.

profimedia-0661030331
Fotó: Profimedia

Sosem plasztikáztatott, 2019-ben Andy Cohen műsorában mesélte el, hogy fél az orvosi beavatkozásoktól. Nemcsak a komolyabb műtétekre mondott nemet, hanem a botoxra is. Helyette bőrfeszesítő, lézeres kezelésekre jár, amivel egyszerre lehet formálni az alakot, és lehet égetni vele a zsírt. Szerinte nagyon hatásos, és látja a különbséget a régi és a mostani alakja között. A két lánya születése után hiába edzett rengeteget, egy pici felesleg megmaradt rajta.

Színésznők fürdőruhában

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a népszerű színésznők strandolós fotóit.

Ezt is szeretjük