18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Donatella Versace meztelenül pózolt egy magazin kedvéért: ilyen merész fotózást is bevállalt

Donatella Versace a Vanity Fair kedvéért szabadult meg a ruhájától.

Donatella Versace meztelen

Donatella Versace a divatvilág egyik legikonikusabb alakja, a luxusmárka, amit még testvérével, Giannival alapított meg a '70-es években, gyorsan az elit egyik kedvencévé vált.

A sztároknak és a modelleknek is igazi megtiszteltetést jelent a mai napig, ha Versacével dolgozhatnak együtt. Nemcsak a ruhák, hanem az üzletasszony és divattervező is ismertté vált, manapság, ha kimondjuk a nevét, szinte mindenki tudja, kiről van szó. 

Donatella Versace meztelen fotója

Donatellával számtalan fotózás és interjú készült az elmúlt évtizedekben, ezek közül talán a legemlékezetesebb a Vanity Fair 1997-es anyaga, ekkor 42 esztendős volt. Ahogy az alábbi felvételen is látható, élete legmerészebb fotózását vállalta el.

Donatella teljesen pucér volt, természetesen olyan pozícióban ült, hogy az intim testrészeiből ne mutasson meg semmit sem. A művészire készült felvételen hirtelen ránézésre úgy fest, mint Lady Gaga.

A két híresség közti hasonlóságról már több cikk született, például az Elle magazin kanadai kiadása is csinált egy képes válogatást róluk még 2016-ban. A két híresség nagyon jó kapcsolatot ápol egymással, sőt Gaga 2013-ban még egy dalt is kiadott Donatella címmel, amit a neves divattervezőnő inspirált.

1999-ben így nézett ki a legendás divattervező.
1999-ben így nézett ki a legendás divattervező.
Fotó: Evan Agostini / Getty Images Hungary

Az olasz divattervezőnő a '90-es években is a védjegyévé vált, hidrogénszőke hajjal mutatkozott a nyilvánosság előtt. A mai napig erre az árnyalatra teszi le a voksát. Érdekesség, hogy csupán 11 éves volt, amikor befestette a tincseit, bátyja, Gianni vette rá erre a műveletre, ugyanis nagy rajongója volt Patty Pravo olasz énekesnőnek.

Amikor 1997 júniusában megjelent a Vanity Fair által közölt anyag, egy hónapra rá tragikus dolog történt Donatellával, ugyanis testvére váratlanul hunyt el, gyilkosság áldozata lett.

Donatella Versace otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Donatella Versace otthona belülről.

Donatella Versace fényűző luxusban él - Milánói otthonától leesik az állad

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük