Donatella Versace fényűző luxusban él - Milánói otthonától leesik az állad

Fotókon Donatella Versace milánói otthona.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Donatella Versace az egyik legnevesebb divatház elnöke és divattervezője, és, bár megállás nélkül járja a világot munkájából adódóan, számára is van egy hely, melyet otthonának nevezhet. Természetesen a főhadiszállása a divat egyik fővárosának kikiáltott olasz városban, Milánóban található.

A kétszintes lakás óriási, és nem elég, hogy a belmagasság is nagyobb az átlagos házakhoz képest, még a berendezés sem hétköznapi. Csupa luxus veszi körül a 63 éves divatgurut, aki nem bízta a véletlenre, amikor berendezte otthonát. Az antik bútorok szerelmese, így inkább klasszikusnak mondható az enteriőr, mintsem modernnek, de így is lélegzetelállító látványt nyújt a sztár lakása.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Donatella Versace otthona belülről.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük