Elizabeth Taylor 45 éves lányunokája kiköpött a nagyanyja: Naomi ennyire hasonlít a színésznőre

Elizabeth Taylor másodszülött unokájából szépséges galériatulajdonos lett.

elizabeth-taylor-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elizabeth Taylor az Amerikai Filmintézet listáján a hetedik helyet foglalja el minden idők legnagyobb színésznőlegendái között. Nem véletlen ez a besorolás, a színésznő alakításai örök nyomot hagytak a filmtörténelemben, alakításai a mai napig inspirálják a pályatársait. 

Az egész világot megrázta a hír 2011 márciusában, hogy az ötszörös Oscar-díjas színésznő örökre lehunyta a szemeit. 

Elizabeth Taylor unokája ennyire hasonlít a dívára

A világ szemében megközelíthetetlen hollywoodi ikon volt, ám otthon egy teljesen más szerepben tetszelgett: odaadó édesanyja volt öt gyermekének, majd nagymamaként rajongott unokáiért. Taylor hétszer ment férjhez, és öt gyermeke született, Liza, Maria, Michael és Christopher összesen tíz unokával ajándékozták meg. Másodszülött lányunokája, a 45 éves Naomi nem csak az emlékezetében őrzi nagyanyját, vonásait magán viseli, ugyanis hihetetlenül hasonlít a dívára. 

naomi 1
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

Naomi a színésznő második, Michael Wildinggel kötött házasságából született, Michael Jr. kisebbik lánya. Bár külsőre nagyon emlékeztet híres rokonára, tőle távol áll a szereplés. Teljesen civil életet él Los Angelesben férje, Anthony Gran oldalán. A hivatását is a refelktorfényen kívül lelte meg, ő vezeti a Wilding Cran Gallery elnevezésű galériát az angyalok városában.

Ha a szereplési vágyat nem is, az elhivatottságot örökölte Elizabeth Taylortól. Nagykövetként tevékenykedik a díva által alapított jótékonysági szervezetben, a Elizabeth Taylor AIDS Foundationben. Az intézmény közel negyven éve harcol a HIV-fertőzöttek társadalmi elfogadásáért.

naomi-2
Fotó: Getty Images Hungary

A bájos unoka sok emlékképet őriz szeretett nagymamájáról. Sokszor elmondja az interjúiban, hogy testvéreivel és unokatestvéreivel egyáltalán nem a hírességet látták benne, az ő szemükben egyszerű nagyika volt, akit mindannyian csodáltak.

- Emlékszem, ott ültem az öltözőszobája padlóján, és csak néztem, ahogy készülődik. Az a hihetetlen átváltozás! Csak azért, mert valaki szupersztár, még nem jelenti azt, hogy ne lenne egy normális, átlagos oldala. Neki mindig az volt a legfontosabb, hogy felelősségteljesen viselkedjen a család legfiatalabb tagjai előtt - mesélte a Today című műsorban. 

Grace Kelly lánya

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen lenyűgözően jól áll Karolina hercegnőnek az ősz hajkorona, valamint az előkelőség öltözködési stílusába is bepillantást nyerhetsz.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük