Elizabeth Taylor 45 éves lányunokája kiköpött a nagyanyja: Naomi ennyire hasonlít a színésznőre

Elizabeth Taylor másodszülött unokájából szépséges galériatulajdonos lett.

Elizabeth Taylor unokája, Naomi
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elizabeth Taylor az Amerikai Filmintézet listáján a hetedik helyet foglalja el minden idők legnagyobb színésznőlegendái között. Nem véletlen ez a besorolás, a színésznő alakításai örök nyomot hagytak a filmtörténelemben, alakításai a mai napig inspirálják a pályatársait. 

Az egész világot megrázta a hír 2011 márciusában, hogy az ötszörös Oscar-díjas színésznő örökre lehunyta a szemeit. 

Elizabeth Taylor unokája ennyire hasonlít a dívára

A világ szemében megközelíthetetlen hollywoodi ikon volt, ám otthon egy teljesen más szerepben tetszelgett: odaadó édesanyja volt öt gyermekének, majd nagymamaként rajongott unokáiért. Taylor hétszer ment férjhez, és öt gyermeke született, Liza, Maria, Michael és Christopher összesen tíz unokával ajándékozták meg. Másodszülött lányunokája, a 45 éves Naomi nem csak az emlékezetében őrzi nagyanyját, vonásait magán viseli, ugyanis hihetetlenül hasonlít a dívára. 

naomi 1
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

Naomi a színésznő második, Michael Wildinggel kötött házasságából született, Michael Jr. kisebbik lánya. Bár külsőre nagyon emlékeztet híres rokonára, tőle távol áll a szereplés. Teljesen civil életet él Los Angelesben férje, Anthony Gran oldalán. A hivatását is a refelktorfényen kívül lelte meg, ő vezeti a Wilding Cran Gallery elnevezésű galériát az angyalok városában.

Ha a szereplési vágyat nem is, az elhivatottságot örökölte Elizabeth Taylortól. Nagykövetként tevékenykedik a díva által alapított jótékonysági szervezetben, a Elizabeth Taylor AIDS Foundationben. Az intézmény közel negyven éve harcol a HIV-fertőzöttek társadalmi elfogadásáért.

naomi-2
Fotó: Getty Images Hungary

A bájos unoka sok emlékképet őriz szeretett nagymamájáról. Sokszor elmondja az interjúiban, hogy testvéreivel és unokatestvéreivel egyáltalán nem a hírességet látták benne, az ő szemükben egyszerű nagyika volt, akit mindannyian csodáltak.

- Emlékszem, ott ültem az öltözőszobája padlóján, és csak néztem, ahogy készülődik. Az a hihetetlen átváltozás! Csak azért, mert valaki szupersztár, még nem jelenti azt, hogy ne lenne egy normális, átlagos oldala. Neki mindig az volt a legfontosabb, hogy felelősségteljesen viselkedjen a család legfiatalabb tagjai előtt - mesélte a Today című műsorban. 

Grace Kelly lánya

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen lenyűgözően jól áll Karolina hercegnőnek az ősz hajkorona, valamint az előkelőség öltözködési stílusába is bepillantást nyerhetsz.

Grace Kelly lánya ősz hajjal hódít: a 64 éves Karolina igazi stíluskirálynő

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük