Grace Kelly lánya ősz hajjal hódít: a 64 éves Karolina igazi stíluskirálynő
Karolina hercegnő finom eleganciájáról ódákat zengnek a divatlapok.

grace-kelly-karolin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stílus, elegancia, pompa - ezek a szavak jutnak eszünkbe, ha a monacói hercegi családra gondolunk. Grace Kelly 1956-ban házasodott be a Grimáldi-házba, ezzel megalapozva az egész famíliáról kialakított képet. 

Grace Kelly lánya ősz hajjal

A tragikus sorsú hollywoodi ikon és III. Rainier monacói herceg házasságából három gyermek született: Karolina hercegnő 1957-ben, II. Albert herceg 1958-ban és Stephanie hercegnő 1965-ben látta meg a napvilágot. A legidősebb lányukból épp olyan stíluskirálynő lett, mint amilyen néhai édesanyja volt, nem követi, hanem diktálja a trendeket. A 64 esztendős előkelőség friss fotói nem véletlenül kerültek valamennyi divatmagazin hasábjaira, új, ősz frizuráját agyondicsérték.

Karolina divat iránti szenvedélye a ’70-es évekre nyúlik vissza. Már ekkor gyakori vendég volt a különböző divatbemutatókon, a Chanel márka múzsájának tekintették, valamint nagyon jó barátságot ápolt Karl Lagerfeld divattervezővel. Négy gyermeke közül két lánya örökölte a rajongását az öltözködés iránt. Charlotte és Alexandra mindketten otthonosan mozognak a szépségiparban, olyan divatházak kérték fel őket nagyköveteiknek, mint a Dior és a Chanel.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen lenyűgözően jól áll Karolina hercegnőnek az ősz hajkorona, valamint az előkelőség öltözködési stílusába is bepillantást nyerhetsz.

Ezt is szeretjük